Εμμανουήλ Καραλής: Η συνομιλία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Μάντεψε ποιος θα πάρει τη σημαία»

Εμμανουήλ Καραλής: Συνομιλία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπου του αποκάλυψε πως θα είναι σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων είχε ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ.
Ο "χάλκινος" Ολυμπιονίκης αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
EUROKINISSI PHOTOPRESS AGENCY

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επέλεξε τον Εμμανουήλ Καραλή να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, το βράδυ της Κυριακής (11/08). Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την απόφαση της ΕΟΕ και ο Έλληνας πρωταθλητής ενημερώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (09/08).

Μάλιστα, σχεδόν άμεσα, ο Εμμανουήλ Καραλής θέλησε να ενημερώσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ήταν σημαιοφόρος, μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Από την πλευρά του, ο «Greek Freak» του έδωσε συγχαρητήρια, όπως αποκαλύφθηκε από τον «Manolo» σε ποστάρισμά του στα social media.

«Μάντεψε ποιος θα πάρει τη σημαία στην Τελετή Λήξης», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ στον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς. «Κάνεις πλάκα! Συγχαρητήρια», απάντησε ο τελευταίος.

Η συνομιλία του Εμμανουήλ Καραλή με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Instagram / Manolo

Παράλληλα, στο ίδιο ποστάρισμα ο Εμμανουήλ Καραλής παρουσίασε φωτογραφίες μαζί με τον πατέρα του, αλλά και στιγμιότυπο από τη συνομιλία που είχε με τον Μόντο Ντουμπλάντις από τη Σαντορίνη που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Σχετικές ειδήσεις