Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοκ για Ταμπέρι, στο νοσοκομείο με κολικό νεφρού πριν τον τελικό του ύψους!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ιταλός, Τζανμάρκο Ταμπέρι, που κατέκτησε το χρυσό στο Τόκιο, κατέληξε στο νοσοκομείο με κολικό νεφρού λίγες ώρες πριν τον τελικό του ύψους.
epa11532764 Gianmarco Tamberi of Italy reacts after an attempt in the Men High Jump qualification of the Athletics competitions in the Paris 2024 Olympic Games, at the Stade de France stadium in Saint Denis, France, 07 August 2024. EPA/FRANCK ROBICHON

Απίστευτη ατυχία για την Ιταλική ομάδα και προσωπικά τον Τζανμάρκο Ταμπέρι. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο εσπευσμένα με κολικό του νεφρού, μόλις λίγες ώρες πριν τον τελικού του μήκους.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 20:00. Ο Ιταλός ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Έχουν περάσει 10 ώρες και ο κολικός νεφρού δεν έχει υποχωρήσει ακόμα. Ο πόνος που αισθάνομαι από το πρωί, όσο δυνατός κι αν είναι, δεν συγκρίνεται με αυτό που αισθάνομαι ψυχικά. Ξεθωριάζει και η τελευταία μου ελπίδα.

Μόλις με έφεραν εκτάκτως στα επείγοντα περιστατικά, αφότου έκανα δύο φορές εμετό με αίμα. Θα υποβληθώ σε εξετάσεις για να φανεί τι μου συμβαίνει. Θα σας κρατώ ενήμερους, γιατί παίρνω πολλά μηνύματα και δέχομαι την αγάπη που μου δείχνετε. Το λιγότερο που σας αξίζει είναι μια απάντηση. Όλα όσα ονειρευόμουν δηλαδή για αυτή την ημέρα, πέρα από αυτόν τον εφιάλτη».

Περίπου 3 ώρες πριν τον τελικό, ο Ιταλός πήρε εξιτήριο και θα... σφίξει τα δόντια για να αγωνιστεί!