Τσακώθηκε με την αστυνομία η οικογένεια του Στεφ Κάρι – Έβαλε τα κλάματα η σύζυγός του

Viral έχει γίνει video που δείχνει τη σύζυγο του Στεφ Κάρι, Αϊσα και τη μητέρα του, Σόνια, να διαφωνούν με Γάλλους αστυνομικούς που δεν τις άφηναν να προχωρήσουν στο σημείο που ήθελαν.

Τσακώθηκε με την αστυνομία η οικογένεια του Στεφ Κάρι – Έβαλε τα κλάματα η σύζυγός του
1'

Οι ΗΠΑ πανηγύρισαν την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μπάσκετ. Ο Στεφ Κάρι ήταν ο κορυφαίος στον τελικό με την Γαλλία. Η οικογένειά του ήταν εκεί, όλα έμοιαζαν μαγικά γι’ αυτόν. Όχι όμως για αρκετή ώρα. Μόλις αποχωρούσαν οι δικοί του άνθρωποι, υπήρξε τσακωμός με τους Γάλλους αστυνομικούς. Ο λόγος ήταν πως δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν στο σημείο που ήθελαν για να αποχωρήσουν με αυτοκίνητο.

Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει απ’ όσα λέει στο video που έγινε viral, η μητέρα του μπασκετμπολίστα, Σόνια. Η σύζυγός του, Αϊσα, δείχνει να είναι αρκετά σοκαρισμένη και μάλιστα δακρυσμένη. Έχοντας το μωρό τους στην αγκαλιά και τον μεγαλύτερο γιο τους στο χέρι.

Όλα αυτά λίγο έξω απ’ το «Μπερσί» το βράδυ του Σαββάτου μετά τον τελικό. Στις ΗΠΑ γίνεται λόγος για «παρενόχληση» της οικογένειας Κάρι απ’ τη συμπεριφορά των αστυνομικών.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ο Ντρέιμοντ Γκριν, συμπαίκτης του Κάρι επί σειρά ετών στους Γουόριορς, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς «δεν μπορείτε να τις πάρετε από εδώ και βαρέσατε το μωρό στο κεφάλι;».

Δείτε το επίμαχο Video:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή