Ολυμπιακοί Αγώνες: Παράδοση της σημαίας στο Λος Άντζελες με Τομ Κρουζ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η εντυπωσιακή διαδικασία παράδοσης-παραλαβής της σημαίας των Αγώνων, με τον Τομ Κρουζ να κάνει φαντασμαγορική εμφάνιση.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παράδοση της σημαίας στο Λος Άντζελες με Τομ Κρουζ
INTIME SPORTS
1'

Το Παρίσι δίνει τη σκυτάλη στο Λος Άντζελες. Η παράδοση της Ευρώπης, αφήνει τη θέση της στα σόου των ΗΠΑ και ειδικά της συγκεκριμένης πόλης. Με… Χολιγουντιανό τρόπο λοιπόν, έγινε και η τελετή παράδοσης της σημαίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Αφού ακούστηκε ο ύμνος, η δήμαρχος του Παρισιού έδωσε τη σημαία στην αντίστοιχη της πόλης των αγγέλων.

Κάπου εκεί… άρχισε το σόου για να καταλάβουν όλοι τι θα ακολουθήσει σε τέσσερα χρόνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028. Στην οροφή του Stade de France εμφανίστηκε ο Τομ Κρουζ. Ο ηθοποιός κατέβηκε με σχοινιά, πέρασε μέσα απ’ τους αθλητές και παρέλαβε την σημαία από την Σιμόν Μπάιλς, καθώς δίπλα στη δήμαρχο του L.A. ήταν και η διάσημη αθλήτρια της γυμναστικής.

Εν συνεχεία ανέβηκε σε μηχανή ο ηθοποιός και έφυγε… Για να ακολουθήσει ένα video που έδειχνε το πώς παρέλαβαν τη σημαία στο Χόλιγουντ, μαζί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή