Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι δηλώσεις Τεντόγλου και Καραλή για τις φωτιές - «Είμαστε στεναχωρημένοι»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το μυαλό τους στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τις καταστροφικές πυρκαγιές είχαν οι Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής κατά την επιστροφή τους από το Παρίσι.

Μίλτος Τεντόγλου
Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης μίλησε για την δύσκολη κατάσταση από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αθήνα
INTIME SPORTS
1'

Η ελληνική Ολυμπιακή ομάδα επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας (12/08) από την «Πόλη του Φωτός» μετά την παρουσία της στην Τελετή Λήξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο, τόσο ο Μίλτος Τεντόγλου, όσο και ο Εμμανουήλ Καραλής εμφανίστηκαν στεναχωρημένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Χαίρομαι που επέστρεψα στο σπίτι, φτάσαμε στην Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση. Μόλις φτάσαμε δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Ελπίζω να είναι όλα καλά πάντως», ανέφερε αρχικά ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος.

Και συνέχισε: «Όλη η Ελλάδα, όλοι στην ομάδα είτε πήραν, είτε δεν πήραν μετάλλια ήταν φανταστικοί. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που κατάφερα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη».

Από την δική του μεριά, ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, τόνισε: «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε σώοι και αβλαβείς. Όπως ερχόμασταν όμως βλέπαμε έξω από τα παράθυρα να σκοτεινιάζει η εικόνα. Όλοι είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι για αυτό που συμβαίνει στη χώρα. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά, να σβήσουν επιτέλους αυτές οι φωτιές και να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή