Τένις: Με το δεξί στο τουρνουά του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς

Τένις: Νέα εποχή για τον Στέφανο Τσιτσιπά με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου στο πλευρό του και νίκη επί του Στρουφ με 2-1 σετ.

Τένις: Με το δεξί στο τουρνουά του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς
1'

Πρώτο παιχνίδι για τον Στέφανο Τσιτσιπά με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου στο box του, μετά την αποχώρηση του πατέρα του, Απόστολου. Όλα αυτά λίγες μέρες μετά το επεισόδιο που είχαν στο Μόντρεαλ. Η νέα εποχή για τον Έλληνα τενίστα, άρχισε νικηφόρα στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε του Γερμανού, Γιαν Λέναρντ Στρουφ, με 2-1 σετ. Σε μια αναμέτρηση που δεν αποδείχθηκε εύκολη και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για τον Έλληνα τενίστα προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του.

Στο πρώτο σετ ο Γερμανός έκανε break στο 9ο game και κατάφερε να το πάρει τελικά με 6-4. Στο δεύτερο σετ ο Στρουφ ξανά έκανε πρώτος break στο 3ο game αυτή τη φορά. Ο Τσιτσιπάς «απάντησε» στο 6ο game με δικό του break, κάτι που επανέλαβε και στο 10ο game κλείνοντας το σετ με 6-4 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Με τρία σερί game άρχισε το 3ο σετ ο Στέφανος, ο οποίος χωρίς να απειληθεί έφτασε με άνεση στο 2-1 σετ και τη νίκη (6-3).

Στους «32» του Σινσινάτι Open, o Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Τζακ Ντρέιπερ (Μ. Βρετανία, Νο28) και τον Χάουμε Μούναρ (Ισπανία, Νο89).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή