Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Εκατονταπυλιανή έκανε ο Θόδωρος Τσελίδης

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Τζούντο κάνει διακοπές στα νησιά (Νάξο, Πάρο) προσκεκλημένος του Γιάννη Βρούτση και λόγω της ημέρας έσπευσε να προσκυνήσει τη Μεγαλόχαρη.

Επέστρεψε απ’ το Παρίσι και με την ευκαιρία των θερινών διακοπών, ο Θόδωρος Τσελίδης επισκέφθηκε τα νησιά της Νάξου και της Πάρου. Παρέα με το χάλκινο μετάλλιο, ο Ολυμπιονίκης του Τζούντο είχε προσκληθεί εκεί από τον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Οι δύο άνδρες με αφορμή τη μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία, βρέθηκαν στην Παναγιά Εκατονταπυλιανή στην Πάρο, για να προσκυνήσουν τη Μεγαλόχαρη. Μάλιστα, ο Τσελίδης είχε κρεμασμένο το μετάλλιο στο στήθος του.

Ο Τζουντόκα εντυπωσιάστηκε από τον Ναό που αποτελεί πόλο έλξης για τους πιστούς απ’ όλο τον κόσμο. Μάλιστα, λόγω και της λατρείας του στην ιστορία, έμαθε αρκετές πληροφορίες για την ιστορία του. Παράλληλα, αποτέλεσε πόλο έλξης για τον κόσμο που ήταν εκεί.

Ο Θόδωρος Τσελίδης έγραψε στα Social media για την εμπειρία του αυτή:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η πρόσκληση του Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση στην Νάξο & Πάρο για την γιορτή της Παναγίας μας!
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες».