World Athletics: Δεν το κουνάει από την κορυφή ο Τεντόγλου – Οι θέσεις των άλλων Ελλήνων

Οι θέσεις στο ranking των αγωνισμάτων του στίβου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, φέρνουν άνοδο για Έλληνες αθλητές και αθλήτριες – Άντε μένει στην πρώτη θέση ο Τεντόγλου.

World Athletics: Δεν το κουνάει από την κορυφή ο Τεντόγλου – Οι θέσεις των άλλων Ελλήνων
INTIME SPORTS
1'

Την παγκόσμια κατάταξη (Ranking) στα αγωνίσματα του στίβου, γνωστοποίησε η World Athletics μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, κυρίως το… μενού περιλαμβάνει ανόδους. Φυσικά, ο Μίλτος Τεντόγλου μετά και το νέο του χρυσό παρέμεινε στην κορυφή του μήκους με άνεση.

Με 1.445 βαθμούς ο Γρεβενιώτης άλτης δεν μπορεί να απειληθεί και ουσιαστικά έχει ως μεγάλο του αντίπαλο τον… κακό του εαυτό! Στο άλμα επί κοντώ τώρα, ο Εμμανουήλ Καραλής ανέβηκε 4ος απ’ την 8η θέση που βρισκόταν μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Στον ακοντισμό των γυναικών, η Ελίνα Τζένγκο παρότι έμεινε εκτός 8άδας στον τελικό, έφτασε τους 1.296 βαθμούς και ανέβηκε 11η κερδίζοντας μία θέση. Το ίδιο ακριβώς συνέβη με την Κατερίνα Στεφανίδη που είναι επίσης 11η.

Από τη 16η στην 13η θέση βρέθηκε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στην σφυροβολία, έχοντας 1.229 βαθμούς. Στο άλμα εις ύψος η Τατιάνα Γκούσιν που μπήκε στον τελικό, κέρδισε δύο θέσεις κι έφτασε την 16η με 1.232 βαθμούς.

Μοναδική πτώση ήταν αυτή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, η οποία στα 20χλμ βάδην βρέθηκε στην 21η θέση με 1.201 βαθμούς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή