Τσιτσιπάς και Μπαντόσα μαζί στο μεικτό διπλό του US Open

Ο Έλληνας τενίστας με την Ισπανίδα σύντροφό του, κέρδισαν το φιλανθρωπικό event «Mixed Madness» κι αποκάλυψαν πως θα αγωνιστούν μαζί στο Αμερικάνικο Open.

Χαμογελαστοί, ευδιάθετοι, ερωτευμένοι και νικητές. Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα επικράτησαν στο Mixed Madness, το οποίο είναι το φιλανθρωπικό event του US Open. Στις δηλώσεις που έκαναν αμέσως μετά τη νίκη τους μάλιστα, η Ισπανίδα είπε: «Έχω καλά νέα. Νομίζω πως θα δείτε ξανά τους Tsitsidosa σε μια εβδομάδα, σκοπεύουμε να παίξουμε στο μεικτό διπλό του US Open, οπότε ελπίζω πως θα έρθετε να μας στηρίξετε και πως θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα».

Οι δυο τους είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να αγωνιστούν μαζί σε κάποιο Grand Slam, όμως κάτι συνέβαινε και αυτό δε γινόταν τελικά.

Στον φιλανθρωπικό event τώρα, Τσιτσιπάς και Μπαντόσα νίκησαν 6-4 το δίδυμο Γκοφ/ Σέλτον και στον τελικό επικράτησαν 6-4 επίσης των Ανισιμόβα/ Φριτζ. Κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο 250.000 δολάρια.

Ο Τσιτσιπάς σχολίασε: «Το σχεδιάζαμε πολύ καιρό αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους συνέβη. Είχαμε ένα πιο πικρό τέλος την προηγούμενη φορά στο Indian Wells, όπου είχαμε αποκλειστεί στον τελικό. Είμαι ευγνώμων που μπορέσαμε να παίξουμε καλό τένις και να το διασκεδάσουμε, που το μοιράστηκα αυτό με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, με τον οποίο μοιράζομαι και τη ζωή μου. Ήταν σπουδαία βραδιά».

Οι δυο τους αντάλλαξαν και φιλιά μετά το θρίαμβό τους, κάτι που ενθουσίασε τον κόσμο.