US Open: Με Κοκκινάκη ο Τσιτσιπάς, με Γουάνγκ η Σάκκαρη

US Open: Οι κληρώσεις Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη για το Grand Slam των ΗΠΑ.
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Κοκκινάκη στην πρώτη του αναμέτρηση στο US Open. Ο Έλληνας τενίστας θα κοντραριστεί με τον Ελληνοαυστραλό ο οποίος είναι Νο84 στον κόσμο. Ο Τσιτσιπάς κληρώθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό, έτσι μπορεί να βρει αντίπαλο τον Τζόκοβιτς μόνο αν φτάσει στον τελικό.

Αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις, σε περίπτωση που φτάσει στον προημιτελικό είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον Σίνερ και στον ημιτελικό τον Αλκαράθ. Πάντως για να πάει βήμα-βήμα, σε περίπτωση που περάσει τον Κοκκινάκη θα παίξει με τον νικητή του Μπόρζες-Κορία και στον τρίτο γύρο είναι πιθανή διασταύρωση με τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ. Στους «16» ίσως να περιμένει ο Μεντβέντεφ.

Από την πλευρά της, η Μαρία Σάκκαρη θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της με την Κινέζα, Γιαφάν Γουάνγκ. Παράλληλα, είναι στο ταμπλό της Κόκο Γκοφ.

Σε περίπτωση που περάσει την Κινέζα Νο78 στον κόσμο, θα παίξει με τη νικήτρια του Ζινγιού Γουάνγκ-Νταϊάν Παρί. Όσο για τη φάση των «16» είναι πιθανή μια διασταύρωση με την Πάουλα Μπαντόσα, σε περίπτωση που και οι δύο προκριθούν μέχρι εκεί.