Απλά… εξωγήινος: Ο Μόντο Ντουπλάντις έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ!

Απίστευτα πράγματα απ’ τον κορυφαίο Μόντο Ντουπλάντις, ο οποίος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνει παγκόσμιο ρεκόρ και στο Diamond League περνώντας τα 6 μέτρα και 26 εκατοστά!

Απλά… εξωγήινος: Ο Μόντο Ντουπλάντις έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ!
1'

Δεύτερο παγκόσμιο ρεκόρ μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Τρίτο παγκόσμιο ρεκόρ μέσα σε ένα χρόνο. Κυρίες και κύριος με δύο λέξεις: Μόντο Ντουπλάντις! Ο σπουδαίος Σουηδός αθλητής του άλματος επί κοντώ, κατέρριψε ξανά το παγκόσμιο ρεκόρ που ο ίδιος κατείχε. Βελτιώνοντας την επίδοσή του κατά 1 εκατοστό, ξεπερνώντας τα 6 μέτρα και 26 εκατοστά.

Ο Σκανδιναβός στο Diamond League της Σιλέσια στην Πολωνία, συναγωνιζόταν για ακόμη μια φορά τον εαυτό του. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε κάνει παγκόσμιο με 6.25μ. Ξεκουράστηκε στην Ελλάδα απολαμβάνοντας τις διακοπές του, επιστρέφοντας στα Diamond League όντας σε εκπληκτική κατάσταση.

Το φανέρωσε στην Πολωνία όπου με 6.26μ. βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε. Μένει να φανεί πότε θα το ξεπεράσει κι αυτό, ένας αθλητής που πραγματικά μοιάζει να είναι… από άλλο πλανήτη!

Αφού πέρασε με άνεση τα 6.00 μέτρα, ζήτησε αμέσως να πάει για παγκόσμιο ρεκόρ. Στην πρώτη προσπάθεια στα 6.26 απέτυχε, αλλά η δεύτερη ήταν και η πανηγυρική!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή