US Open: Πρεμιέρα για τη Μαρία Σάκκαρη – Πού θα δείτε τους αγώνες του Grand Slam της Νέας Υόρκης

US Open: Η Μαρία Σάκκαρη κάνει πρεμιέρα στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, το οποίο διεξάγεται στη Νέα Υόρκη - Πού θα δείτε τους σημαντικότερους αγώνες.

Μαρία Σάκκαρη US Open
EPA/WILL OLIVER
2'

Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) την Κινέζα, Γιαφάν Γουάνγκ.

Οι δύο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν τρεις φορές με τη Σάκκαρη να προηγείται με 2-1. Ο τέταρτος αγώνας τους θα διεξαχθεί στο Stadium 17, θα ξεκινήσει στις 18:00, αλλά δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια Eurosport. Σε περίπτωση που περάσει την Κινέζα Νο78 στον κόσμο, θα παίξει με τη νικήτρια του Ζινγιού Γουάνγκ-Νταϊάν Παρί.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, από την πλευρά του, μπαίνει στη μάχη του US Open μια ημέρα αργότερα, καθώς αγωνίζεται την Τρίτη (27/8). Συγκεκριμένα, ο αγώνας του με τον Θανάση Κοκκινάκη θα ανοίξει το πρόγραμμα της ημέρας στο Grandstand, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει στις 18:00.

US Open: Πού θα δείτε Τσιτσιπά, Σάκκαρη κι όλους τους αγώνες

Τα κανάλια Eurosport μεταφέρουν στους φίλους του τένις την απόλυτη εμπειρία του 4ου και τελευταίου Grand Slam της σεζόν, του 144ου US Open. Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διοργάνωση, που διεξάγεται από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στα ανοιχτά court σκληρής επιφάνειας του USTA Billie Jean King National Tennis Center στη Νέα Υόρκη, με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.

Το Eurosport θα μεταφέρει τους φαν του τένις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με καθημερινές μεταδόσεις του US Open, από το απόγευμα έως το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας με δράση στο Eurosport 1 και στο Eurosport 2.

US-Open_Eurosport_Nova.jpg

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή