Μόντο Ντουπλάντις: Πανηγύρισε με τον Καραλή τον ιστορικό αγώνα και το γιόρτασε με «σπάνια» απόλαυση

Το Diamond League στη Σιλεσία της Πολωνίας θα περάσει στην ιστορία για τις επιδόσεις που σημειώθηκαν στο άλμα επί κοντώ.

EPA/Adam Warzawa

© 2024

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγινε μόλις ο 29ος άλτης που μπαίνει στο «κλαμπ» των 6 μέτρων, καταγράφοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Παράλληλα, όμως, από τη στιγμή που οι Αρμάντ «Μόντο» Ντουπλάντις και Σαμ Κέντρικς πέρασαν επίσης πάνω από τα 6 μέτρα, έγραψαν ιστορία, καθώς ποτέ στο παρελθόν σε έναν αγώνα τρεις αθλητές δεν είχαν ξεπεράσει το συγκεκριμένο ύψος.

Ο Σουηδός, μάλιστα, σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς ξεπέρασε τα 6,26 μέτρα.

Ο Ντουπλάντις πανηγύρισε τον ιστορικό αγώνα της Σιλεσία μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή και τον Σαμ Κέντρικς, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Λίγο αργότερα, όμως, γιόρτασε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ με έναν απρόσμενο τρόπο. Ο 24χρονος Σουηδός ανακάλυψε ότι στη Σιλεσία υπάρχει κατάστημα της γνωστότερης αλυσίδας φαστ φουντ της πατρίδας του και ανέβασε σχετικό βίντεο στο Tik Tok.

https://www.tiktok.com/@mondo/video/7407154700031741216

«Έσπασα το παγκόσμιο ρεκόρ. Δεν είχα φάει για 7 ώρες... Βρήκα Max στην Πολωνία», έγραψε στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, το οποίο τον δείχνει να καταβροχθίζει διάφορα μπέργκερ, κοτομπουκιές και πολλές ακόμα «σπάνιες» για τον ίδιο νοστιμιές, μιας και οι αθλητές που αγωνίζονται σε τόσο υψηλό επίπεδο αποφεύγουν αυτού του είδους τη διατροφή!

Σχετικές ειδήσεις