Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόωρο αντίο στο US Open με αποδοκιμασίες - Τον απέκλεισε ο Κοκκινάκης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 3-1 σετ (6-7, 6-4, 3-6, 5-7) από τον Θανάση Κοκκινάκη στον πρώτο γύρο του US Open, αντιμετωπίζοντας ενοχλήσεις στα πλευρά κατά τη διάρκεια του αγώνα. 
EPA/SARAH YENESEL

Η αλλαγή προπονητή και η αντικατάταση του πατέρα του με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου δεν έφερε αποτέλεσμα για τον Έλληνα τενίστα στην πρώτη του σημαντική αποστολή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε πρόωρα το US Open, καθώς ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του τουρνουά από τον Ελληνοαυστραλό Θανάση Κοκκινάκη (Νο86) με 3-1 σετ (6-7, 6-4, 3-6, 5-7).

Ο 25χρονος, πάντως, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ, έχοντας ενοχλήσεις στα πλευρά.

Προς το τέλος της αναμέτρησης, μάλιστα, ο Τσιτσιπάς έβγαλε κάποια νεύρα λόγω σημαντικών χαμένων πόντων, ενώ πριν το τελευταίο game, όταν και ο Κοκκινάκης σέρβιρε για το ματς, ο Έλληνας τενίστας αποδοκιμάστηκε από μερίδα του κοινού όταν πήγε να αλλάξει ρακέτα.

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί τώρα στο μεικτό του αμερικανικού Open μαζί με την Πάολα Μπαντόσα απέναντι στο ζευγάρι των Σαντιάγκο Γκονσάλες και Γκιουλιάνα Όλμος από το Μεξικό.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης, στον 2ο γύρο του US Open θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Νούνο Μπόργκες και Φεντερίκο Κορία.

Σχετικές ειδήσεις