Σοκ στο παγκόσμιο βόλεϊ: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η Πιλάρ Μαρί Βικτόρια

Η 29χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στην Προύσα, καθώς αγωνιζόταν στην Μπελεντίσεσπορ – Άρχισαν έρευνες για τα αίτια θανάτου της.

Στη θλίψη βυθίστηκε το παγκόσμιο βόλεϊ, στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου της Πιλάρ Μαρί Βικτόρια. Η 29χρονη αθλήτρια απ’ το Πουέρτο Ρίκο, εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στην πόλη της Προύσας στην Τουρκία, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η διεθνής ακραία αγωνιζόταν στην Μπελεντίσεσπορ της γειτονικής χώρας. Οι τοπικές αρχές έχουν αρχίσει έρευνες προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση του θανάτου της σπουδαίας βολεϊμπολίστριας.

Η αθλήτρια απ’ το Πουέρτο Ρίκο δεν παρουσιάστηκε στην προπόνηση της ομάδας της. Γεγονός που παραξένεψε τους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς δεν επικοινώνησε μαζί τους και φυσικά δεν μπορούν να τη βρουν για να διαπιστωθεί τι συνέβη. Έτσι πήγαν στο σπίτι της και δυστυχώς τη βρήκαν νεκρή.

Πλέον αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια θανάτου, ενώ ήδη το γραφείο εισαγγελέα έχει διατάξει έρευνα για την υπόθεση.