Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ασταμάτητη η Ελλάδα – Αργυρό μετάλλιο και ο Κωνσταντινίδης!

Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης έφερε το τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα με τυο ασημένιο στον τελικό της κορίνας F32, κάνοντας και ατομικό ρεκόρ!

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ασταμάτητη η Ελλάδα – Αργυρό μετάλλιο και ο Κωνσταντινίδης!
1'

Πραγματικός «τιτάνας» ο Θανάσης Κωνσταντινίδης! Ο Έλληνας αθλητής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Το τέταρτο για τα γαλανόλευκα, σε μια μέρα θριάμβων για τη χώρα μας.

Στον τελικό της κορίνας F32, πραγματοποίησε ατομικό ρεκόρ με ρίψη στα 38.65μ. επίδοση που του χάρισε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα και φυσικά το αργυρό μετάλλιο!

Ο 54χρονος Κωνσταντινίδης κατακτά το ίδιο χρώμα μεταλλίου στο αγώνισμα, για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση Παραολυμπιακών Αγώνων.

Στον τελικό, από την πρώτη του βολή ήταν κοντά στα μετάλλια ρίχνοντας στις πέντε πρώτες του προσπάθειες κατά σειρά 36.85 – 36.88 – 37-78 – 35.14 και 37.62. Για να φτάσει στην 6η βολή έχοντας κατάταξη στην 4η θέση με τον Αλγερινό Γουαλίντ Φερχά να έχει ρίξει 37.99μ και να είναι στην τρίτη θέση. Ο Κωνσταντινίδης έκανε υπερπροσπάθεια και με βολή στα 38.65μ ξεπέρασε τον εαυτό του και τους δύο Αλγερινούς που είχε μπροστά του, τον Μεχιντέμπ (38.61μ) και τον Φερχά (37.99μ) για να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο.

Νικητής και χρυσός Παραολυμπιονίκης ο Ρώσος Αλεξέι Τσούρκιν που αγωνίζεται ως ανεξάρτητος ρίχνοντας 40.33μ. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Λάζαρο Στεφανίδη που κατέλαβε την 5η θέση με 36.87μ ενώ ο Δημήτρης Ζησίδης ολοκλήρωσε στην 9η θέση με βολή στα 23.90μ.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντινίδη:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή