Συγκινητικές στιγμές μετά το μετάλλιο του Πολυχρονίδη - Το τρυφερό φιλί και το... πάρτι με Αργυρό!

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Τρυφερή στιγμή μετά το ιστορικό μετάλλιο του Γρηγόρη Πολυχρονίδη στο μπότσια, με τη σύζυγό του και ramp operator, Κατερίνα Πατρώνη να του δίνει ένα φιλί υπό τους ήχους του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Συγκινητικές στιγμές μετά το μετάλλιο του Πολυχρονίδη - Το τρυφερό φιλί και το... πάρτι με Αργυρό!
1'

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης χάρισε στην Ελλάδα το πέμπτο της μετάλλιο (2 ασημένια, 3 χάλκινα) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει κατάκτησε το χάλκινο στο ατομικό BC3, στο τάι μπρέικ, για να φτάσει τα επτά μετάλλια συνολικά σε πέντε διαδοχικούς Παραολυμπιακούς Αγώνες (από το 2008)!

Ο «μικρός» τελικός κόντρα στον Πολωνό Ντάμιαν Ισκρίτσκι ήταν πραγματικό θρίλερ. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε στο 4-4 για να πάει ο αγώνας στο τάι μπρέικ.

Εκεί ο Πολυχρονίδης με τη στήριξη της ramp operator Κατερίνας Πατρώνη, η οποία είναι και η σύζυγός του, ακολούθησε τρομερή τακτική για να πάρει τη νίκη με δύο μόνο βολές!

Μάλιστα, σε μια συγκινητική και τρυφερή στιγμή μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής φίλησε τη συζυγό του, ενώ η κόρη τους παρακολουθούσε από τις εξέδρες.

Μάλιστα, μετά τη νίκη του Γρηγόρη Πολυχρονίδη, ξεκίνησε το πάρτι στις εξέδρες, τη στιγμή που από τα μεγάφωνα του γηπέδου στο Παρίσι, ακουγόταν τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή