Παραολυμπιακοί Αγώνες: Έχασε για λίγο το βάθρο η Κεραμυδά - Αποκλεισμός για Γαλόγαυρο και Ποιμενίδου

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Πολύ κοντά στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου βρέθηκε η Τάνια Κεραμυδά που κατετάγη 4η στον τελικό του ακοντισμού F56 στο Παρίσι.

Τάνια Κεραμυδά
Άγγιξε... το μετάλλιο η Ελληνίδα Παραολυμπιονίκης
Hellenic Paralympic Committee
1'

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα με ρίψη στα 21.70μ., ακολούθησαν δύο ακόμα στα 21.48μ. και 21.33μ., με αποτέλεσμα να παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο κατέκτησε η Σιτόνγκ Λι από την Κίνα με ρίψη στα 22.35μ.

Την πρώτη θέση στον τελικό πήρε η Ντιάνα Κρουμίνα από την Λετονία με ρίψη στα 24.99μ. ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Βραζιλιάνα Ραΐσα Μασάδο Ρότσα με ρίψη στα 23.51μ.

Αποκλεισμός για Γαλόγαυρο και Ποιμενίδου

Ο Σωτήρης Γαλόγαυρος αποκλείσθηκε από τον τελικό 50μ τουφεκίου 3 θέσεων SH1 ανδρών (R7), στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Σατορού. Ο Έλληνας σκοπευτής, συγκέντρωσε 1.150 βαθμούς και κατετάγη 10ος στον προκριματικό, ενώ την πρόκριση για τον τελικό πήραν οι πρώτοι οκτώ της κατάταξης.

Τέλος, η Δωροθέα Ποιμενίδου αποκλείσθηκε από τον προημιτελικό του Ολυμπιακού τόξου καθώς ηττήθηκε με 6-0 από την Ιρανή, Σομαγιέχ Ραχίμι Γκαντεριγιανί κι έμεινε εκτός συνέχειας στην κορυφαία διοργάνωση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή