Ανατριχίλα! Ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας ήχησε στο Παρίσι για τον «χρυσό» Κωνσταντινίδη

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα της σφαιροβολίας - Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ο Λάζαρος Στεφανίδης και στην κορυφή ο συγκινημένος Θανάσης Κωνσταντινίδης.

Συγκινητικές στιγμές στο Stade de France, με τον ελληνικό Εθνικό ύμνο να ακούγεται προς τιμήν του Θανάση Κωνσταντινίδη, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας F32 στο στίβο.

Δίπλα του και ο Λάζαρος Στεφανίδης, ο οποίος στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Οι δύο αθλητές μας παρέλαβαν συγκινημένοι τα μετάλλια τους, με την ελληνική αποστολά να μετρά πλέον εννέα στους 17ους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Το χρυσό του Κωνστανινίδη στη σφαιροβολία F32, τρία αργυρά με τον Αντώνη Τσαπατάκη στην κολύμβηση (100μ πρόσθιο SB4), τη Λήδα Μανθοπούλου στο στίβο (100μ – Τ38) και τον Κωνσταντινίδη στο δεύτερο του μετάλλιο στη διοργάνωση που ήταν αργυρό στην κορίνα F32.

Επίσης έχουμε και πέντε χάλκινα μετάλλια. Στο μπότια, ατομικό BC3 με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, στο στίβο με τους Λάζαρο Στεφανίδη στη σφαιροβολία F32 και Κωνσταντίνο Τζούνη στη δισκοβολία F56 και στο τάε κβον ντο (Κ44) με την Χριστίνα Γκέντζου στα 65κ και την Ελένη Παπασταματοπούλου στα +65.

Σχετικές ειδήσεις