Εκκίνηση στο Ράλι Ακρόπολις – Τριήμερο «φωτιά» στο μεγάλο ραντεβού του WRC

Η Ελλάδα είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς άρχισε το Ράλι Ακρόπολις 2024 και αναμένεται εντυπωσιακό.

Εκκίνηση στο Ράλι Ακρόπολις – Τριήμερο «φωτιά» στο μεγάλο ραντεβού του WRC
INTIME SPORTS
1'

Η ιστορία συνεχίζεται. Το κορυφαίο Ράλι του πλανήτη, το Ακρόπολις, εκκίνησε για το 2024! Το σπουδαίο ραντεβού του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι γεγονός και για το επόμενο τριήμερο τραβά πάνω του όλο το ενδιαφέρον.

Συνολικά 70 πληρώματα βρέθηκαν στην αφετηρία στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Αυτά θα αναμετρηθούν σε 15 ειδικές διαδρομές που φημίζονται για τις απαιτήσεις τους, συνολικού μήκους 305,30 χιλιομέτρων.

Το παρών έδωσε και ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού. Μάλιστα, ο Γιάννης Βρούτσης νωρίτερα πήρε μια γεύση αυτού που θα ακολουθήσει, καθώς βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού του Hyundai i20 N Rally 2 του Dani Sordo στη διαδικασία του Shakedown.

Παρών όπως κάθε χρόνο και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, έδωσε «το πράσινο φως» σε ακόμα μία τελετή εκκίνησης του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις.

Τα 70 πληρώματα προέρχονται από 32 χώρες συνολικά. Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των θεατών που χειροκρότησε όλους τους συμμετέχοντας στο «Ράλι των Θεών». Μετά την εκκίνηση η Έλενα Παπαρίζου ανέλαβε τη διασκέδαση του κοινού με τη φωνή της, ενώ συμμετείχε στις εκδηλώσεις και ο Μανώλης Κονταρός.

Πλέον το ενδιαφέρον περνά στα ελληνικά βουνά για τις επόμενες τρεις ημέρες, όπου οι μάχες των πληρωμάτων με αντίπαλο το χρονόμετρο θα ξεδιπλώσουν μοναδικό θέαμα, ήχους και την καταιγιστική δράση που μόνο το Ράλι Ακρόπολις μπορεί να προσφέρει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή