Παναθηναϊκός AKTOR: Στην Αθήνα ο «πεινασμένος» Τσεντί Οσμάν – «Πάμε για το 8ο»!

Έφτασε στην Ελλάδα ο Τσεντί Οσμάν και χαμογελαστός μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να αφήσει το ΝΒΑ για λογαριασμό των πρωταθλητών Ευρώπης – «Είμαστε οι καλύτεροι»!

Παναθηναϊκός AKTOR: Στην Αθήνα ο «πεινασμένος» Τσεντί Οσμάν – «Πάμε για το 8ο»!
STOLIS_VAG
3'

Η σπουδαία μεταγραφή του Παναθηναϊκού AKTOR, πάτησε Ελλάδα. Ο Τσεντί Οσμάν το βράδυ της Κυριακής έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και ο Τούρκος σούπερ σταρ θα είναι το νέο… υπερόπλο στο ρόστερ του Εργκίν Αταμάν, με στόχο το back to back στην Euroleague, όπως είπε κι ο ίδιος.

Παρότι οι «πράσινοι» δεν οργάνωσαν κάποια υποδοχή με κόσμο, υπήρξαν φίλοι του «τριφυλλιού» που πήγαν στο αεροδρόμιο για να δουν από κοντά το νέο αστέρι της ομάδας τους. Ο Οσμάν ευδιάθετος και με μπλούζα του «τριφυλλιού», εμφανίστηκε χαμογελαστός.

Στην πύλη 7 του αεροδρομίου άκουσε το όνομά του να το τραγουδούν οι φίλοι των «πράσινων» και μάλιστα δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες και να μοιράσει αυτόγραφα. Αποχωρώντας κιόλας, τους είπε «πάμε για το 8ο», ενθουσιάζοντας με τη νοοτροπία του.

Στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, ενώ μίλησε για τον Εργκίν Αταμάν αλλά και το μέγεθος του Παναθηναϊκού AKTOR που τον έφεραν στην Ελλάδα. Θέτοντας ως στόχο το back to back γιατί "είμαστε οι καλύτεροι", όπως είπε!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσεντί Οσμάν:

Για την απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Ηταν εύκολη επιλογή για μένα. Ξέρω την ομάδα πολλά χρόνια, έχω παίξει εναντίον του ως μικρότερος πριν κάποια χρόνια. Μιλήσαμε με τον Αταμάν μερικές φορές, με βοήθησε και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Δεν μιλήσαμε ακόμα με τους συμπαίκτες μου, θα ειδωθούμε και θα τα πούμε από κοντά».

Για τους στόχους του: «Για αυτό είμαι εδώ για το back to back στην Ευρωλίγκα. Έχουμε τρομερή ομάδα, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολο γιατί υπάρχουν πολύ καλές ομάδες με σημαντικές μεταγραφές. Αλλά προφανώς είμαστε οι καλύτεροι και πάμε για το back to back.

Για την επαφή του με την Ευρωλίγκα: «Εβλεπα Ευρωλίγκα συνέχεια, μου λείπει. Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ και να παίξω για τον Παναθηναϊκό».

Για τον Γιουρτσεβέν: «Μίλησα με τον Ομέρ, αμέσως μόλις υπέγραψα. Είναι καλός μου φίλος και νομίζω πως θα περάσουμε πολύ καλά».

Για το ΝΒΑ: «Ήταν μερικές ομάδες που ήμασταν σε επαφές αλλά με τη φορολογία υπήρχε ένα θέμα και δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Έπρεπε να συνεχίσω και έρχομαι σε μια ομάδα με 7 Ευρωλίγκες και θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά».

Για τον κόσμο: «Είμαι ενθουσιασμένος , είδα πολλά παιχνίδια πέρσι, είδα το πάθος του κόσμου και το περιμένω πως και πως. Λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα και περιμένω να μπω να παίξω. Ξέρω μερικές ελληνικές λέξεις, καλημέρα, καλησπέρα, ευχαριστώ, παρακαλώ. Είχα προπονητή και τον Βαγγέλη Αγγέλου στην Εφές και γνωρίζω κάποια πράγματα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή