Τελικός Diamond League: Με Τεντόγλου, Καραλή και Γκαβέλα στις Βρυξέλλες – Πού θα δείτε τους αγώνες

Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Νάσος Γκαβέλας αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες.

Τελικός Diamond League: Με Τεντόγλου, Καραλή και Γκαβέλα στις Βρυξέλλες – Πού θα δείτε τους αγώνες
1'

Το Diamond League ολοκληρώνεται με τον τελικό στις Βρυξέλλες στις 13-14 Σεπτεμβρίου.

Οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου, ανάμεσά τους και πολλοί από τους πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, αναμένεται να αγωνιστούν στη βελγική πρωτεύουσα.

Εκτός από το έπαθλο του Diamond League, οι νικητές θα εξασφαλίσουν από τώρα και μια συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2025 στην Ιαπωνία.

Ανάμεσα τους θα βρίσκονται οι Μόντο Ντουπλάντις, Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν-Λεβρόν και Φέιθ Κίπιεγκον, όλοι τους χρυσοί Ολυμπιονίκες στο Παρίσι, ενώ φυσικά εκεί θα είναι και οι δικοί μας Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής.

Ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους θα επιδιώξει να κατακτήσει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του (13 Σεπτεμβρίου στις 20:17), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την κυριαρχία του στο αγώνισμα, ενώ ο Έλληνας επικοντιστής, χάλκινος στο Παρίσι, με το άλμα στα 6 μέτρα και το πανελλήνιο ρεκόρ έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό (13 Σεπτεμβρίου στις 20:45), όπου θα αντιμετωπίσει τον αξεπέραστο μέχρι στιγμής Μόντο Ντουπλάντις, αλλά και τον Σαμ Κέντρικς (αργυρός στους Ολυμπιακούς Αγώνες).

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί και ο Νάσος Γκαβέλας! Ο δις χρυσός Παραολυμπιονίκης θα αγωνιστεί στις 13 Σεπτεμβρίου, στις 20:19, σε μια κούρσα που αναμένεται να είναι συναρπαστική. Ο Έλληνας σπρίντερ θα αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Γάλλο Τίμοθι Αντόλφε, τον Γερμανό Μαρσέλ Μπόετγκερ και τον Γάλλο Γκοτιέ Μακούντα.

Η τηλεοπτική μετάδοση του τελικού του Diamond League στις Βρυξέλλες θα γίνει από την ΕΡΤ3.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή