Στέφανος Τσιτσιπάς: Εύκολη πρόκριση στην Σανγκάη και πέφτει πάνω στον Μεντβέντεφ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο του Masters στην Σανγκάη πανηγύρισε ο Αθηναίος τενίστας, επικρατώντας 2-0 σετ του Αλεξάντρ Μουλέρ στον τρίτο γύρο.

Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθησε στους "16" του Masters στην Σανγκάη
EPA/ALEX PLAVEVSKI, ΑΜΠΕ
1'

Ο Έλληνας πρωταθλητής εμφανίστηκε συγκεντρωμένος απέναντι στον 27χρονο Γάλλο και πήρε την πρόκριση έπειτα από 78 λεπτά, επικρατώντας 6-3 και 7-5. Έτσι, πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με στόχο τα προημιτελικά.

Το παιχνίδι της Τρίτης (08/10) ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, μια και έκανε break στο 7ο game (4-3) και έφτασε εύκολα στην επικράτηση του πρώτου σετ. Δυνατά ξεκίνησε και στο δεύτερο, μια και προηγήθηκε 4-2.

Ωστόσο, σ’ εκείνο το σημείο είχε ένα μπλακ άουτ, όταν είχε το σερβίς για τη νίκη στο 5-4, αλλά ο Γάλλος αντέδρασε και μπήκε και πάλι στη διεκδίκηση του σετ. Όμως, ο Αθηναίος τενίστας πίεσε στο 6-5 και βρέθηκε με τριπλό ματς πόιντ, παίρνοντας τη νίκη 7-5.

Την Τετάρτη (09/10) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, με στόχο την υπέρβαση και την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα του δώσει την ευκαιρία να ελπίζει για το ATP Finals, μια και έχει μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή