Τζόκοβιτς σε Ναδάλ: «Ευχαριστώ που με ώθησες στα άκρα»

Ο Σέρβος τενίστας υποκλίθηκε στον Ράφα Ναδάλ με συγκινητική ανάρτησή του, μετά το τέλος της λαμπρής καριέρας του Ισπανού.

Η ανακοίνωση του Ράφα Ναδάλ πως σταματά το τένις, έφερε πλήθος σχολίων λατρείας και αναγνώρισης. Ένα απ’ αυτά απ’ τον επίσης κορυφαίο, Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος υποκλίθηκε στον Ισπανό και παραδέχτηκε πως σε όλη του την καριέρα αυτός τον ώθησε στα άκρα περισσότερο απ’ όλους.

Η ανάρτηση του «Νόλε»:

«Ράφα, μια ανάρτηση δεν αρκεί για να εκφράσω τον σεβασμό που τρέφω για σένα και όσα έχεις κάνει για το άθλημά μας. Έχεις εμπνεύσει εκατομμύρια παιδιά να αρχίσουν να παίζουν τένις και νομίζω ότι αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα για το οποίο να μπορεί να ευχηθεί κάποιος.

Η επιμονή, η αφοσίωση και η αγωνιστικότητά σου θα διδάσκονται για δεκαετίες. Η κληρονομιά σου θα ζει για πάντα. Μόνο εσύ ξέρεις τι έπρεπε να υπομείνεις για να γίνεις σύμβολο του τένις και του αθλητισμού γενικότερα.

Ευχαριστώ που με ώθησες στα άκρα τόσες φορές στην αντιπαλότητά μας που με επηρέασε περισσότερο ως παίκτη. Το πάθος σου να εκπροσωπείς την Ισπανία ήταν πάντα αξιοσημείωτο.

Σου εύχομαι το καλύτερο δυνατό αντίο στην Μάλαγα με την ομάδα του Davis Cup της Ισπανίας. Θα είμαι εκεί για να δείξω σεβασμό στην αστρική καριέρα σου».