Volley League Γυναικών: Πρεμιέρα στην ΕΡΤ με Παναθηναϊκός – Θέτις | Πότε ξεκινά το πρωτάθλημα

Volley League: Η ΕΡΤ, μετά το πρωτάθλημα βόλεϊ των ανδρών, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αντίστοιχου πρωταθλήματος των γυναικών.
INTIME SPORTS

Είναι γνωστή η πρόθεση των ανθρώπων της ΕΡΤ να δημιουργήσουν ειδική αθλητική ζώνη, αφιερωμένη στο βόλεϊ.

Αυτό θα συμβεί μέσω της ΕΡΤ2, η οποία θα μεταδίδει κάθε Σάββατο στις 19:00 το κορυφαίο ματς κάθε αγωνιστικής στο Volley League Ανδρών. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και κάθε Κυριακή με το αντίστοιχο πρωτάθλημα των Γυναικών.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (19-20 Οκτωβρίου), η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει την Κυριακή (20/10) τον αγώνα, Παναθηναϊκός – Θέτις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης επισημοποίησε τη συμφωνία με τη Δημόσια Τηλεόραση, η οποία έχει διάρκεια μέχρι το 2026. Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει: «Η συμφωνία περιλαμβάνει τη μετάδοση ενός αγώνα κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League Γυναικών για την σεζόν 2024-2025. Τα Κύπελλα Ελλάδος Ανδρών-Γυναικών για τη διετία 2024-2026, καθώς και τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων. Επιπλέον, θα καλυφθούν τα τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ».

Σχετικές ειδήσεις