Δύο θάνατοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, αργυρό μετάλλιο ο Μπιτάδος

Ένας Μεξικανός κι ένας Βρετανός αθλητής άφησαν την τελευταία τους πνοή κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τριάθλου, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία – Αργυρό μετάλλιο ο Μπιτάδος.

Δύο θάνατοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, αργυρό μετάλλιο ο Μπιτάδος
1'

Δύο συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Τρεμολίνος-Ανδαλουσία, δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πρόκειται για έναν Μεξικανό κι έναν Βρετανό αθλητή, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Και οι δύο συμμετείχαν στο σπριντ ηλικιακών ομάδων.

Ο Μεξικανός ήταν ο 75χρονος Ρόχερ Μας Κολόμπερ, ενώ από την πλευρά των Βρετανών δεν έγινε η γνωστή η ταυτότητα του άτυχου αθλητή, απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατος μέλους της αποστολής.

Η ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναφέρει:

«Με βαθιά θλίψη μπορούμε να γνωστοποιήσουμε ότι δύο συμμετέχοντες, ένας Μεξικανός και ένας ακόμη Βρετανός, έχασαν τη ζωή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τορεμολίνος-Ανδαλουσία GGESprint.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, στους φίλους τους, στις δύο εθνικές Ομοσπονδίες και σε ολόκληρη την οικογένεια του τριάθλου».

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, η Ελλάδα κατέκτησε αργυρό μετάλλιο με τον Παναγιώτη Μπιτάδο. Στην κατηγορία κάτω των 23ων ετών. Τερμάτισε με χρόνο 01:45:46. Πρώτος ήρθε ο Ισπανός Νταβίντ Καντέρο Κάμπο και τρίτος ο Ούγγρος Κις Γκέργκελι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή