Με το Fantasy τουρνουά του Stoiximan.gr μπορείς να γίνεις το αφεντικό της Premier League!

Η Premier League είναι προ των πυλών και αναζητεί… αφεντικό. Δεν μιλάμε για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο αλλά για το ποιος θα είναι ο πρώτος των πρώτων προπονητής, μέσω του Fantasy Premier League τουρνουά του Stoiximan.gr!

Μόλις λίγα 24ωρα μας χωρίζουν από την έναρξη της Premier League, την Παρασκευή 9 Αυγούστου η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί στο «Ανφιλντ» την νεοφώτιστη Νόριτς. Ομάδες, διοικήσεις και φυσικά ο ποδοσφαιρικός «πλανήτης» είναι επί ποδός, για να υποδεχθούν τη νέα σεζόν και καταστρώνουν τα πλάνα τους, βάζουν κάτω τα οικονομικά και το μπάτζετ τους και δημιουργούν τις ομάδες τους.

Οι διοικήσεις των 20 clubs της Premier League έχουν ξοδέψει ως ώρας και λίγες μέρες πριν εκκινήσει η σεζόν, το ιλιγγιώδες ποσό των 900 εκατ. λιρών. Κοντά στο 1 δισ. ευρώ για μεταγραφές, προκειμένου οι ομάδες να παρουσιαστούν πανέτοιμες στην έναρξη του πρωταθλήματος και να γίνουν τα αφεντικά της Premier League.

Αφεντικό όμως της Premier League μπορείς να γίνεις κι εσύ! Πώς; Συμμετέχοντας στο Fantasy Premier League τουρνουά του Stoiximan.gr, διαχειρίζεσαι το εικονικό budget που έχεις στη διάθεσή σου, φτιάχνεις την ιδανική ομάδα, ανταγωνίζεσαι επίδοξους προπονητές από όλον τον κόσμο και διεκδικείς πλούσια έπαθλα!

250.000* ευρώ είναι εγγυημένα για τους προπονητές που θα διακριθούν στο Fantasy Premier League τουρνουά του Stoiximan.gr, ενώ υπάρχει η μοναδική δυνατότητα για τον κάθε χρήστη να δημιουργήσει περισσότερες από μία ομάδες και να αυξήσει τις πιθανότητες να είναι στους μεγάλους τυχερούς!

Ο πρώτος των πρώτων που θα υπερισχύσει στον «μαραθώνιο» των 38 αγωνιστικών, κερδίζει 50.000 ευρώ, ο δεύτερος 25.000 ευρώ και ούτω καθ’ εξής. Αλλά στο Fantasy Premier League τουρνουά του Stoiximan.gr δεν επιβραβεύονται μόνο όσοι θα έχουν τις καλύτερες ομάδες στο εύρος των 38 αγωνιστικών! Προβλέπονται έπαθλα και δώρα για τον «Προπονητή της Εβδομάδας», οπότε αν δεν τα πάτε καλά σε μία αγωνιστική, μην απογοητευθείτε, κάθε εβδομάδα είναι και μια δεύτερη ευκαιρία!

Λάβετε θέσεις λοιπόν, το Fantasy Premier League τουρνουά του Stoiximan.gr είναι εδώ και περιμένει να το κατακτήσετε!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, τα 250.000 ευρώ αφορούν στο συνολικό ύψος επάθλων του Fantasy Premier League.