Eurovision: Προκρίνεται και πληρώνει η Ελλάδα!

Η Ελλάδα πέφτει στη μάχη των ημιτελικών με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του 67ου διαγωνισμού της Eurovision που διεξάγεται στο Λίβερπουλ!

Με τις Σουηδία, Φινλανδία, Σερβία, Ελβετία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Μολδαβία, Ισραήλ, Κροατία και Τσεχία να κερδίζουν μία θέση στον τελικό του Σαββάτου, η Ελλάδα θέλει να σφραγίσει επίσης το εισιτήριο.

Ο 16χρονος με καταγωγή και από τη Δανία, Βίκτωρ Βερνίκος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό. Το «What they say», το οποίο θα ερμηνεύσει, μπορεί σε πρώτη φάση να μην… ενθουσιάζει τους φανατικούς fans της Eurovision. Ωστόσο, τα πάντα καθορίζονται από την ψήφο του κοινού και δεν αποκλείεται τα δεδομένα να ανατραπούν. Στο 2.25 η πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision.

Από την άλλη πλευρά, η Κύπρος δείχνει να κερδίζει το κοινό της Eurovision! Ο Άντριου Λάμπρου θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό με το «Break a Broken Heart» και μάλιστα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για το εισιτήριο του τελικού. Να νικήσει τον 2ο ημιτελικό η Κύπρος πληρώνει 10.00.

Από εκεί και πέρα, ως μεγάλα φαβορί του 2ου ημιτελικού στη «Liverpool Arena» παρουσιάζονται οι συμμετοχές της Αυστρίας και της Αυστραλίας, που δείχνουν να έχουν κλειδωμένη την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού. Να νικήσει τον 2ο ημιτελικό η Αυστρία κοστολογείται στο 2.00.

Από εκεί και πέρα, στα μεγάλα φαβορί συνολικά στη φετινή Eurovision παρουσιάζεται η συμμετοχή της Σουηδίας. Η Loreen θέλει να νικήσει για δεύτερη φορά τον διαγωνισμό ύστερα από το 2012 και μέχρι στιγμής το «Tattoo» τα πηγαίνει εξαιρετικά στις δημοσκοπήσεις του κόσμου. Νικήτρια Eurovision η Σουηδία στο 1.75.

Τέλος, ανάμεσα στις προσφερόμενες αγορές της Eurovision, μπορεί κάποιος

να βρει ειδικά στοιχήματα με επιλογές και ζευγάρια προκρίσεων, Head 2 Head αγορές και ενισχυμένες αποδόσεις.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.