Με τους σκόρερ για ταμείο στο Champions League

Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ανοίγει την αυλαία της με σπουδαίες αναμετρήσεις που κρίνουν τη συνέχεια στη μάχη της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση.

Στο «PSV Stadion» η Αϊντχόφεν αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη (22:00), με τις δύο ομάδες να αναζητούν το πρώτο τους «τρίποντο» στον 2ο όμιλο.

Η ολλανδική ομάδα γνώρισε συντριβή στην πρεμιέρα από την Άρσεναλ (4-0), ενώ οι κάτοχοι του Europa League έμειναν στο 1-1 με τη Λανς στην Ανδαλουσία. Η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι σημαντική, καθώς καλούνται να επικρατήσουν για να μη μείνουν πίσω στην κούρσα για την πρόκριση.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πέρσι, στα Playoffs του Europa League, με τους Σεβιγιάνους να προκρίνονται χάρη στο 3-0 της Ισπανίας, παρά το 2-0 της PSV στην Ολλανδία. Η Αϊντχόφεν έχει δεχθεί γκολ και στα 5 ευρωπαϊκά που έχει δώσει, ενώ η Σεβίλλη σε 6/9 επίσημα ματς της σεζόν. Το Goal/Goal & Over 2.5 προσφέρεται στο 2.07.

Στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» διεξάγεται η σπουδαία αναμέτρηση της Νάπολι με τη Ρεάλ (22:00) για τον 3ο όμιλο.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας και η «βασίλισσα» άρχισαν με νίκες τον όμιλο, με τη Νάπολι να παίρνει το «τρίποντο» με την Μπράγκα (1-2) χάρη σε αυτογκόλ στο 88’, ενώ οι Μαδριλένοι «λύγισαν» την Ουνιόν (1-0) με τον Μπέλιγχαμ στις καθυστερήσεις. O Άγγλος σταρ είναι πρώτος σκόρερ της Ρεάλ με 7 γκολ. Να σκοράρει και στην Ιταλία ο Μπέλινγχαμ σε απόδοση 3.40.

Από τα ματς της Τετάρτης (4/10) ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο Ντόρτμουντ ανάμεσα σε Μπορούσια και Μίλαν (22:00).

Στην πρεμιέρα αμφότερες δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο», καθώς η Ντόρτμουντ ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν (2-0), ενώ οι «ροσονέρι» έμειναν στο 0-0 με τη Νιουκάστλ στο Μιλάνο.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δείχνει να συνέρχεται από τη βαριά ήττα από την Ίντερ και προέρχεται από νίκη με τη Λάτσιο (2-0) χάρη σε δύο ασίστ του Λεάο που κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης. Να χριστεί σκόρερ ο Πορτογάλος στο 3.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.