Οι καλύτεροι συνδυασμοί πόκερ για αρχάριους

Το πόκερ αποτελεί ένα παιχνίδι που συνδυάζει δεξιότητα, στρατηγική και λίγη τύχη. Για τους ερασιτέχνες, η κατανόηση των καλύτερων συνδυασμών ή αλλιώς των αρχικών χεριών, παίζει έναν καθοριστικό παράγοντα στην επιτυχία.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί πόκερ για αρχάριους
4'

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τους πιο αποτελεσματικούς συνδυασμούς πόκερ για διάφορα σενάρια, όπως τουρνουά πολλαπλών τραπεζιών και παιχνίδια μετρητών, καθώς επίσης και ποιοι είναι οι συνδυασμοί πόκερ τους οποίους θα πρέπει να κάνετε πάσο.

Επισκεφθείτε το CoinPoker

Καλύτεροι συνδυασμοί πόκερ για τουρνουά πολλαπλών τραπεζιών

Τα τουρνουά πολλαπλών τραπεζιών απαιτούν μια στρατηγική προσέγγιση που αλλάζει καθώς εξελίσσεται το τουρνουά. Στην αρχή, είναι σημαντικό να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες μάρκες, παίζοντας επιθετικά τα δυνατά φύλλα που αναλύσαμε παραπάνω. Έτσι θα μπορέσετε να αποκτήσετε ένα σημαντικό προβάδισμα ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε ευκολότερα τους αντιπάλους σας όσο εξελίσσεται το τουρνουά.

Καθώς το τουρνουά προχωρά στα μεσαία στάδια, χέρια όπως τα ζευγάρια (7-7 έως 10-10) και συνεχόμενα φύλλα ίδιου χρώματος (π.χ. 9-10 κούπες) μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές νίκες. Αυτοί οι συνδυασμοί πόκερ επιτρέπουν στρατηγικά παιχνίδια και μπορούν να σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε μάρκες χωρίς να πάρετε υψηλά ρίσκα.

Στα τελευταία στάδια ενός MTT, τα blinds και τα antes είναι υψηλά και το επιθετικό παιχνίδι καθίσταται απαραίτητο. Οι δυνατοί συνδυασμοί πόκερ, όπως τα A-J και K-Q αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη, λόγω της δυνατότητας υψηλού ζεύγους. Επιπλέον, το ημι-μπλοφάρισμα με χέρια όπως το Άσσος-Δέκα μονόχρωμο μπορεί να είναι αποτελεσματικό στο να κερδίσετε τα blinds, εξασφαλίζοντας τη θέση σας καθώς το τουρνουά πλησιάζει στο τελικό τραπέζι.

Επισκεφθείτε το CoinPoker

Καλύτεροι συνδυασμοί πόκερ για παιχνίδια μετρητών

Τα παιχνίδια μετρητών διαφέρουν από τα τουρνουά στο ότι κάθε χέρι παίζεται ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα και οι παίκτες μπορούν να ξανά αγοράσουν μάρκες ανά πάσα στιγμή. Στα παιχνίδια μετρητών, θα πρέπει να παίζονται επιθετικά τα μεγάλα χέρια χέρια, όπως οι άσσοι, οι ρηγάδες και ο άσσος-ρήγας ίδιου χρώματος, για να αποσπάσετε τη μέγιστη αξία από τους αντιπάλους. Αυτά τα χέρια είναι ισχυρά τόσο πριν όσο και μετά το flop, επιτρέποντας κερδοφόρο παιχνίδι στις περισσότερες περιπτώσεις.

Συνδυασμοί όπως οι Βαλέδες και η Άσσος-Ντάμα ίδιου χρώματος, είναι επίσης αποτελεσματικά στα παιχνίδια μετρητών. Μπορούν να κυριαρχήσουν σε πολλά πιο αδύναμα χέρια που μπορεί να παίξουν οι αντίπαλοι, παρέχοντας ευκαιρίες για σημαντικές νίκες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου τα κοινά φύλλα και να προσαρμόζετε τη στρατηγική σας αναλόγως εάν εμφανιστούν υψηλότερα φύλλα.

Συνδυασμοί πόκερ που πρέπει πάντα να κάνετε πάσο

Η γνώση του πότε να πας πάσο είναι μια κρίσιμη δεξιότητα στο πόκερ. Ορισμένα χέρια γενικά δεν αξίζει να τα παίζετε, ειδικά εάν η εμπειρία σας στο πόκερ είναι σχετικά μικρή. Οι συνδυασμοί αυτοί είναι συνήθως τα χαμηλά φύλλα διαφορετικού χρώματος, (π.χ. 7-8 offsuit), χαμηλά ζεύγη (π.χ. 2-2) αν υπάρχουν αρκετοί παίκτες μέσα στην παρτίδα και συνδυασμοί με μία φιγούρα και ένα μικρό φύλλο (πχ. J-5, Q-3 κλπ.).

Παίζοντας τα ανωτέρω χέρια, μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις όπου ενώ μπορεί να έχετε σχηματίσει έναν δυνατό συνδυασμό, όπως τρία όμοια φύλλα, οι αντίπαλοί σας να έχουν ισχυρότερο συνδυασμό, οδηγώντας σε σημαντικές απώλειες.

Πού μπορείτε να παίξετε πόκερ

Αν θέλετε να εξασκηθείτε και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στο πόκερ, το CoinPoker αποτελεί μια από τις καλύτερες ιστοσελίδες πόκερ που μπορείτε να δοκιμάσετε. Το CoinPoker είναι μια πλατφόρμα πόκερ που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών poker και τουρνουά με κρυπτονομίσματα. Είναι γνωστό για το διαφανές και δίκαιο παιχνίδι του, χάρη στη χρήση της τεχνολογίας blockchain, προσφέροντας ταυτόχρονα διάφορα παιχνίδια καζίνο χωρίς KYC.

Ειδικότερα, το CoinPoker παρέχει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, προσαρμοσμένα τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους παίκτες. Η πλατφόρμα προσφέρει τακτικά τουρνουά, παιχνίδια μετρητών και μοναδικές μορφές παιχνιδιών, όπως τα Cosmic Spins. Μελετήστε λοιπόν καλά τους συνδυασμούς πόκερ και αφού κατανοήσετε τον τρόπο παιχνιδιού τους, μπορείτε να κάνετε μια εγγραφή στο CoinPoker και να ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Επισκεφθείτε το CoinPoker

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή