Με οδηγό Ναν στο 1.90 ο Παναθηναϊκός!

Ο Ναν ανήκει στους τοπ σκόρερ του Παναθηναϊκού και όπως συνηθίζει θα πάρει προσπάθειες.

Με οδηγό Ναν στο 1.90 ο Παναθηναϊκός!
2'

Ώρα τελικών στην Basket League με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο ΟΑΚΑ! Στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας και να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να σπάσουν την έδρα και να γίνουν από αουτσάιντερ φαβορί.

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ντέρμπι της Ευρώπης. Στη «μάχη» των πάγκων οι Αταμάν και Μπαρτζώκας θα εκτοξεύσουν το θερμόμετρο στα ύψη. Οι διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές δεν λείπουν από κανένα ντέρμπι και οι «γκρί» συνηθίζουν να ηρεμούν τα πνεύματα μοιράζοντας τεχνικές ποινές. Απόδοση 2.00 οι Αταμάν και Μπαρτζώκας να δεχτούν τεχνική ποινή στο μεγάλο ντέρμπι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση της EuroLeague στο Βερολίνο. Εκεί οι Σλούκας, Ναν τράβηξαν τους «πράσινους» στο σκορ και αμφότεροι θα αναλάβουν εκ νέου δράση. Ο Ναν ανήκει στους τοπ σκόρερ του Παναθηναϊκού και όπως συνηθίζει θα πάρει προσπάθειες.
Απόδοση 1.90 ο Ναν να βγει πρώτος σκόρερ στον πρώτο τελικό της Basket League στο ΟΑΚΑ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο τα προβλήματα στους ψηλούς σημαίνει ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει περισσότερα από τους περιφερειακούς του. Οι συνήθεις ύποπτοι Κάναν, Πίτερς σίγουρα θα πάρουν προσπάθειες, όμως το κρυφό χαρτί του Ολυμπιακού είναι ο Γκος. Ο Αμερικάνος γκαρντ στα μεγάλα ματς δεν κρύβεται και θα έχει σύνθετο ρόλο σε δημιουργικό, αλλά και εκτελεστικό τομέα. Απόδοση 2.20 να σκοράρει ο Γκος Over 9.5 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή