Ελλάδα-Γερμανία με Bet Builder στο 7.00!

Δύσκολο «μπρα ντε φερ» για την Εθνική ομάδα κόντρα στη Γερμανία στο Μένχενγκλαντμπαχ.

Ελλάδα-Γερμανία με Bet Builder στο 7.00!
2'

Η «γαλανόλευκη» θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε φιλικό με την οικοδέσποινα του Euro 2024 με στόχο να δείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ένα από τα «μεγαθήρια».

Για τα «πάντσερ» η αναμέτρηση αποτελεί την πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και την πρεμιέρα τους με τη Σκωτία στο Μόναχο. Οι Γερμανοί στο τελευταίο τους φιλικό με την Ουκρανία κόλλησαν στο 0-0 και αναμένεται να πατήσουν «γκάζι» επιθετικά με στόχο να λυθούν τα πόδια τους. Απόδοση 2.05 να σκοράρει η Γερμανία και στα δύο ημίχρονα της φιλικής αναμέτρησης.

Αντίστοιχα η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και διαθέτει το υλικό για να βρει γκολ. Επιθετικά οι Ιωαννίδης, Παυλίδης διαθέτουν ποιότητα για να δημιουργήσαν προβλήματα στην άμυνα των Γερμανών, οι οποίοι στο τελευταίο τους φιλικό πριν τα επίσημα ματς στο Euro δεν πρόκειται να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και να ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό. Απόδοση 1.90 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία των Γερμανών είναι ο Τζαμάλ Μουσιάλα. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός συνδυάζει ενέργεια και ποιότητα και είναι ικανός να δημιουργήσει προβλήματα στην ελληνική άμυνα. Ο Μουσιάλα παίρνει αμέτρητες πρωτοβουλίες με τις ευλογίες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και ψάξει και το γκολ. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα του δώσει και ψυχολογική ώθηση ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων στο Euro. Anytime σκόρερ Μουσιάλα σε απόδοση 2.80 στο φιλικό ματς με την Ελλάδα.

Ο συνδυασμός των τριών σε Bet Builder με απόδοση 7.00!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή