Ζαλίζει η απόδοση της κατάκτησης του Euro από Γαλλία, Γερμανία ή Αγγλία!

Τα τρία μεγάλα φαβορί γνωρίζουν το μονοπάτι προς την κούπα και πλέον θα κληθούν πάνω στο χορτάρι να δείξουν τα δόντια τους.
Ζαλίζει η απόδοση της κατάκτησης του Euro από Γαλλία, Γερμανία ή Αγγλία!
3'

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και πλέον το Euro 2024 μπαίνει στην τελική ευθεία με την έναρξη των «νοκ άουτ». Τα τρία μεγάλα φαβορί γνωρίζουν το μονοπάτι προς την κούπα και πλέον θα κληθούν πάνω στο χορτάρι να δείξουν τα δόντια τους.

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την κατάκτηση του Euro από τα μεγάλα φαβορί

Η οικοδέσποινα Γερμανία ολοκλήρωσε τον όμιλο πρώτη και αήττητη και στους «16» θα κληθεί να αποκλείσει τη Δανία, ενώ στη συνέχεια δεν αποκλείεται να συναντήσει Ισπανία, Πορτογαλία και Γαλλία. Τα «πάντσερ» διαθέτουν στο παιχνίδι τους επιθετική ορμή, την οποία βγάζουν στο χορτάρι οι Μουσιάλα, Βιρτς, Χάβερτς, ενώ ο Νάγκελσμαν την ύστατη ώρα έβγαλε από τη φαρέτρα του και τον Φίλκρουγκ. Επίσης, η «Νασιοναλμάνσαφτ» έδειξε στο γκρουπ ότι έχει και την νοοτροπία που ιστορικά την θέλει να μην παρατάει τα παιχνίδια. Με την Ελβετία επιβεβαίωσε το ρητό «και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί», αφού ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και πήρε την πρωτιά στον Α’ όμιλο.
Η Novibet προσφέρει την κατάκτηση του Euro από τη Γερμανία σε απόδοση 50.

Τοπ φαβορί για να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης είναι η Γαλλία. Οι «τρικολόρ» δεν πάτησαν «γκάζι» στον όμιλο και τερμάτισαν στη 2η θέση πίσω από την εκπληκτική Αυστρία. Ωστόσο, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν σε κάθε διοργάνωση ανεβάζει ρυθμό στα «νοκ άουτ» και στο ρόστερ της διαθέτει απαράμιλλη ποιότητα που μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε ομάδα. Οι Γάλλοι έχουν δύσκολο μονοπάτι προς τον τίτλο, αφού στους «16» θα αντιμετωπίσουν το Βέλγιο και στη συνέχει ενδέχεται να παίξουν με Πορτογαλία, Ισπανία ή Γερμανία. Ωστόσο, αν μια ομάδα ξέρει από δύσκολα αυτή είναι η παρέα του Κίλιαν Μπαπέ.
Η Novibet προσφέρει την κατάκτηση του Euro από τη Γαλλία σε απόδοση 50.

Μέσα στους μεγάλους διεκδικητές παραμένει και η Αγγλία. Τα «λιοντάρια» μπορεί στον 3ο όμιλο να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως τερμάτισαν στην πρώτη θέση (1 νίκη, 2 ισοπαλίες) και σε σχέση με Γερμανία και Γαλλία έχουν σαφώς πιο βατό δρόμο για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. Στους «16» οι Άγγλοι θα αντιμετωπίσουν την Σλοβακία και στη συνέχεια τους περιμένουν ομάδες που δεν αποτελούν φόβητρο (πιθανόν Ιταλία, Αυστρία, Τουρκία, Ολλανδία ή Ρουμανία). Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ρόστερ της Αγγλία υπάρχουν ηγετικές μορφές (Μπέλιγχαμ, Κέιν, Σάκα, Γουόκερ, Φόντεν) σε όλες τις γραμμές και η δίψα όλων να κατακτήσουν τον μοναδικό τίτλο που λείπει από τη συλλογή τους ξεχειλίζει.
Η Novibet προσφέρει την κατάκτηση του Euro από την Αγγλία σε απόδοση 50.

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την κατάκτηση του Euro από τα μεγάλα φαβορί

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή