Έρχεται ακόμη πιο εντυπωσιακό τo δεύτερο "Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament"!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το... τζάμπολ της Πέμπτης
Έρχεται ακόμη πιο εντυπωσιακό τo δεύτερο "Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament"!
7'

Το καλοκαίρι μπήκε στο δεύτερο μήνα του και το κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ "2 on 2" στην Ευρώπη, το "Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament" επιστρέφει για ακόμα μεγαλύτερη δράση!

Την Τρίτη (2/7) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της "UPGR8" στο Μαρούσι η συνέντευξη Τύπου για τη δεύτερη διοργάνωση, με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το... τζάμπολ της Πέμπτης (4/7).

Το παρών έδωσαν...

Ο κύριος Θανάσης Αντετοκούνμπο, ως εκπρόσωπος των "Antetokounbros" οι οποίοι είναι Ambassadors του δεύτερου "Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament"

Ο κύριος Νίκος Φλίγκος, Commercial Director της "Stoiximan", ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ του δεύτερου "Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament"

Ο κύριος Ηλίας Πάνου, COO - Founder της "UPGR8", που διοργανώνει το δεύτερο "Stoiximan 22oz Elite Basketball"

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το κλειστό γυμναστήριο "ΔΑΚ Γλυφάδας" θα υποδεχτεί στις 4 και 5 Ιουλίου αθλητές από όλη την Ελλάδα, έτοιμους να διεκδικήσουν δόξα, διακρίσεις, πλούσια δώρα και φυσικά το μεγάλο χρηματικό έπαθλο!

Η είσοδος για το κοινό είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για να απολαύσει από κοντά αστέρια του μπάσκετ και συναρπαστικές "μονομαχίες". Εκεί, την Παρασκευή (5/7) θα βρίσκονται ο Θανάσης Αντετοκούνμπο , ο αδερφός του Άλεξ και εκλεκτοί προσκεκλημένοι, που θα προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στο event!

Το δεύτερο "Stoiximan 22oz Elite Basketball" υπόσχεται πλούσιο θέαμα, καθώς εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, θα διεξαχθούν και διαγωνισμοί με κορωνίδα το Cancer Beater:

Ένας διαγωνισμός με σουτ τριών πόντων, για την στήριξη των παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στον καρκίνο. Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να σουτάρουν από τα 5 σημεία του τριπόντου και 1 σουτ από τη μέση του γηπέδου. Το κάθε σημείο θα αντιστοιχεί σε ένα χρηματικό ποσό. Όποιος διαγωνιζόμενος συγκεντρώσει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό , θα είναι και ο νικητής του διαγωνισμού Cancer Beater και θα προσφέρει τα χρήματα στον σύλλογο "Φλόγα".

Αξίζει ξανά να τονιστεί πως η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, με τους θεατές να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την αδρεναλίνη των αγώνων. Παράλληλα, θα έχουν και οι θεατές τη δυνατότητα να διεκδικήσουν πλούσια δώρα συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ανέφερε αρχικά τα εξής: “Αν μας έλεγες πριν από δέκα χρόνια ότι σε αυτά τα 3on3 που πηγαίναμε στο Πεδίο του Άρεως και τις διάφορες γειτονιές και έπαιρνες σαν έπαθλο ένα Milko, ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε εμείς με 30 χιλιάδες ευρώ, θα έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση. Εγώ θα ‘πέθαινα’ για να παίξω σε ένα τέτοιο τουρνουά.

Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι μόνο το τουρνουά, το οποίο είναι πρωτοπόρο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Είναι και οι σχέσεις που δημιουργούνται.

Ο λόγος που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και το κάνουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα, δεν είναι ότι έχουμε τους απίστευτους πόρους αλλά γιατί θεωρούμε ότι η χώρα είναι η Μέκκα του αθλήματος στην Ευρώπη. Έχουμε τρομερή ιστορία και παράδοση, γεγονός που πρέπει να βγει και στην επόμενη γενιά και να πάρουν τη σκυτάλη. Πρέπει να γίνει και πιο εμπορικό όλο αυτό. Παλιά έπαιζες μόνο για την αγάπη, τώρα σώθηκε η χρονιά σου. Λες ότι μπορώ να παίξω ένα τουρνουά, να το κερδίσω και θα μπορέσω να παίξω αντίπαλος με τον Νίκο Παππά, τον Σαλούστρο, τον Γκίκα. Παιδιά που είναι από τους καλύτερους διεθνείς παίκτες της τελευταίας δεκαετίας. Αν τους βάλεις σε ranking είναι στο Top-50, Top-60.

Μας χαροποιεί πάρα πολύ που μπορούμε να το κάνουμε αυτό και να είμαστε ο μεσάζοντας που το φέρνει στην κοινωνία και ανυπομονώ να σας δω όλους.

Δεν λέω ότι δεν υποστηρίζω τους επαγγελματίες, εν ενεργεία και παλαίμαχους, όμως θα ήθελα να κερδίσουν ερασιτέχνες γιατί θα θέλαμε να αλλάξει τη ζωή του μία πιθανή κατάκτηση του τουρνουά. Και για το πως βλέπουν το άθλημα. Ελπίζουμε του χρόνου να είναι διπλάσιο το έπαθλο”.

Στη συνέχεια ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έστειλε το μήνυμα του ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ όπου η Εθνική μας Ομάδα θα διεκδικήσει την συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2008!

“Πρώτα απ’ όλα είσαι Έλληνας, δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζεις”

“Δεν έχει σημασία αν είσαι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης. Πρώτα aπ’ όλα είσαι Έλληνας.

Ελάτε στο γήπεδο να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Να δούμε μία ατμόσφαιρα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Και να περάσουμε πανηγυρικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που έχουμε τόσο καιρό να το κάνουμε.

Το χρειάζομαι εγώ σαν αθλητής, το χρειάζεται η ομάδα, το χρειάζεται ο προπονητής και πάνω από όλα το χρειάζεται η κοινωνία, ο κόσμος. Το έζησε αυτό με τις ελληνικές ομάδες που πήγαν στο Final Four. Είδατε Βερολίνο ελληνικό. Δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ, το ξέρετε. Ήσασταν εκεί, πανηγυρίσατε.

Είναι τέσσερα ματς. Τέσσερα ματς για να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και όχι για το δικό μου όνειρο σαν παιδάκι να πω ‘πέρασε η οικογένειά μου, περάσαμε εμείς στους Ολυμπιακούς Αγώνες’, να το ξαναζήσει η γενιά μας και η επόμενη και να δώσουμε το καλό παράδειγμα, όχι μόνο σαν μπάσκετ. Όχι για να κάνουν οι Αντετοκούνμπο και οι κάθε Αντετοκούνμπο ακαδημίες αλλά για να δουν όλοι οι απ’ έξω ότι στηρίζουμε την Εθνική ομάδα“.

Ο Νίκος Φλίγκος Commercial Director της "Stoiximan", ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ του δεύτερου "Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament",δήλωσε από τη μεριά του:

"Είμαστε έτοιμοι και πάλι για το 'Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament', για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο 2on2 τουρνουά στην Ελλάδα θα γίνει στο κλειστό της Γλυφάδας 4-5 Ιουλίου με την συνδρομή των Antetokounbros, οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο τόσο τον αθλητισμό όσο και την ευρύτερη κοινωνία και αυτό πρέπει να το τονίσουμε.

Στην Stoixinam χορηγούμε τις πιο απίθανες στιγμές. Από το πρωτάθλημα και τελικούς της Stoiximan Basketball League, τα πλέι-οφ της Stoiximan Super League. Σας περιμένουμε όλους στο κλειστό της Γλυφάδας να ζήσουμε απίθανες στιγμές".

Ο κύριος Ηλίας Πάνου COO - Founder της "UPGR8", διοργανώτριας του τουρνουά υπογράμμισε:

"Το τουρνουά 'Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament' πέρυσι, με την βοήθεια της Stoiximan, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία με την συμμετοχή θρύλων του
ελληνικού μπάσκετ όπως ο Παπαλουκάς, ο Μπουρούσης, ο Παππάς, αλλά και αθλητών της Α1 (Γκίκας, Αγραβάνης, Σαλούστρος) που έδωσαν αίγλη στο τουρνουά
Η αλήθεια είναι ότι έπαιξαν πολύ έντονα πέρυσι , σκληρά και η αλήθεια είναι ότι είναι κάτι που αγαπάμε και είχαμε ζητήσει όταν σκεφτήκαμε το τουρνουά αυτό. Με την βοήθεια της Stoiximan θέλαμε να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό τουρνουά, ανταγωνιστικό με επαγγελματίες παίκτες και νομίζω τα καταφέραμε πολύ καλά πέρυσι.

Φέτος θα έχουμε ακόμα πιο δυνατά ονόματα και δώσαμε την ευκαιρία και σε ερασιτέχνες να αγωνιστούν σε προκριματικά την Πέμπτη (4/7) ώστε κάποιες από τις ομάδες να προκριθούν στο Top-16 της Παρασκευής (5/7) και να παίξουν απέναντι σε επαγγελματίες παίκτες. Είναι μεγάλη μας τιμή που για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι τα αδέρφια Antetokounbros ambrassandors και θα δώσουν ξεχωριστή αίγλη στο τουρνουά.

Ο Άλεξ Αντετοκουνμπο και άλλοι γνωστοί αθλητές θα συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό που διοργανώνουμε για πρώτη φορά φέτος με την ονομασία "Cancer beater" μέσω του οποίου θα συγκεντρώσουμε χρήματα για στηρίξουμε τον οργανισμό "Φλόγα", που βοηθά παιδιά που αντιμετωπίζουν τον παιδικό καρκίνο.

Είναι μια νέα προσθήκη στο τουρνουά, που την αγκάλιασε η Stoiximan από την πρώτη στιγμή και χαιρόμαστε που θα προσφέρουμε και κάτι παραπάνω μέσα από αυτή τη διοργάνωση".

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή