Στην αγαπημένη του πίστα σε απόδοση 9.50 ο Χάμιλτον!

Η Formula 1 μετακομίζει στην Βουδαπέστη για το 13o Grand Prix της φετινής σεζόν

Η Formula 1 μετακομίζει στην Βουδαπέστη για το 13o Grand Prix της φετινής σεζόν. Ο αγώνας της Κυριακής (16.00) στο «Hungaroring» αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και άπαντες περιμένουν απαντήσεις από τον Μαξ Φερστάπεν και την Red Bull.

Ο Ολλανδός Παγκόσμιος Πρωταθλητή μπορεί να οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία με 255 βαθμούς και από πίσω του να τον ακολουθούν οι Λάντο Νόρις (171) και Σάρλ Λεκλέρ (150), όμως στους δύο τελευταίους αγώνες δεν πρωταγωνιστεί.

Στην πίστα της Βουδαπέστης (4,381 χλμ) τα μονοθέσια πρέπει να διανύσουν 70 γύρους και συνολική απόσταση 306,734 χλμ. Ο ταχύτερος γύρος ανήκει από το 2020 στον Λιούις Χάμιλτον (1:16,627), ο οποίος μετράει και τις περισσότερες νίκες (8) στην Ουγγαρία. Πέρυσι πρώτος την καρό σημαία είδε ο Μαξ Φερστάπεν και στην pole position βρέθηκε ο Χάμιλτον.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η συγκεκριμένη πίστα ταιριάζει γάντι στον Χάμιλτον και τη δεδομένη χρονική στιγμή το μονοθέσιο της Mercedes μοιάζει να έχει ξαναβρεί εξαιρετικό ρυθμό. Αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα στο περασμένο GP στο Σίλβερστον. Εκεί ο Χάμιλτον επέστρεψε στις νίκες για πρώτη φορά μετά το 2021 και απέδειξε πάνω στην άσφαλτο ότι ο Φερστάπεν δεν είναι ανίκητος.

Απόδοση 9.50 ο Χάμιλτον να νικήσει στο GP της Ουγγαρίας.

Η Red Bull βρίσκεται σε μίνι κρίση. Μάλιστα, η πρόσφατη ατάκα από τον σύμβουλο των «ταύρων», Χέλμουτ Μάρκο, «αν δεν πιάσουν οι αναβαθμίσεις, τότε θα έχουμε πρόβλημα και στην Ουγγαρία» αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι στους δύο τελευταίους αγώνες σε Αυστρία και Μεγάλη Βρετανία οι Mercedes με Ράσελ και Χάμιλτον ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Νικητήριο μονοθέσιο Mercedes σε απόδοση 4.00.

Εξαιρετικά δείγματα γραφής παρουσιάζει φέτος και η McLaren. H βρετανική ομάδα πρωταγωνιστεί με τους Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι, οι οποίοι με τις φετινές τους επιδόσεις έχουν φέρει την McLaren με 295 βαθμούς στην 3η θέση στην βαθμολογία των κατασκευαστών. Αμφότεροι στο Σίλβερστον τερμάτισαν σε 3η και 4η θέση. Απόδοση 2.50 ο Όσκαρ Πιάστρι να ανέβει στο βάθρο.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα οδηγών και ομάδων, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (βάθρο, pole position, κατάταξη κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.