Ο δρόμος για τους ομίλους με απόδοση 50 για τις ελληνικές ομάδες!

Εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τις ελληνικές ομάδες, που μπαίνουν στη μάχη στα προκριματικά του Champions League, του Europa League και του Conference League.

Ο δρόμος για τους ομίλους με απόδοση 50 για τις ελληνικές ομάδες!
INTIME.
2'

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τις μάχες με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, όμως έμαθε πριν λίγο και το… επόμενο βήμα για το όνειρο της παρουσίας στη League Phase του Champions League. Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Μάλμε – Κλάκσβικ. Φυσικά, οι Σουηδοί είναι το φαβορί για να κερδίσουν τον σύλλογο από τα Νησιά Φερόε, όμως δεν… τρομάζουν σε καμία περίπτωση τον ΠΑΟΚ.

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στη League Phase του Champions League προσφέρεται σε σούπερ απόδοση 50!

Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για τα ματς με την Μπότεφ, γνωρίζοντας πως ο δρόμος για το Europa League συνοδεύεται με αρκετά εμπόδια. Αν η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο αποκλείσει τους Βούλγαρους, τότε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Άγιαξ – Βοϊβοντίνα στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Οι Ολλανδοί έχουν φυσικά τον πρώτο λόγo κόντρα στους Σέρβους, όμως πάντα υπάρχουν και οι… εκπλήξεις στις καλοκαιρινές αναμετρήσεις.

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στη League Phase του Europa League προσφέρεται σε σούπερ απόδοση 50!

Τέλος, η ΑΕΚ μπαίνει στη μάχη της Ευρώπης αντιμετωπίζοντας την Ίντερ Ντ’Εσκάλδες από την Ανδόρα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ενισχυμένη σε μεγάλο βαθμό με τις προσθήκες των Λαμέλα, Περέιρα, Μπρινιόλι, Στρακόσια, Οντουμπάτζο και Κοϊτά, είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό. Μετά την κλήρωση, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εκεί το νικητή από την «μάχη» ανάμεσα στην Νόα από την Αρμενία και στη Σλιέμα από τη Μάλτα.

Η πρόκριση της ΑΕΚ στη League Phase του Conference League προσφέρεται σε σούπερ απόδοση 50!

Από τα παραπάνω, είναι προφανές πως οι τρεις ελληνικές ομάδες μπορούν να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη και να κυνηγήσουν μία θέση στη League Phase σε Champions League, Europa League και σε Europa Conference League. Η Novibet προσφέρει σε 50 απόδοση όλες τις προκρίσεις των ελληνικών ομάδων στο κεντρικό… ταμπλό των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777

| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή