ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τη πρόκριση με μυθική απόδοση 50!

Ζεσταίνουν τις μηχανές τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με βασικό στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League και Conference League, αντίστοιχα.

Οι δύο ελληνικές ομάδες ξεκινάνε το φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι την Τετάρτη και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης θα μοιάζει με σοκ.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Τούμπα και δεν είναι διατεθειμένος να παίξει με τη φωτιά στο πρώτο παιχνίδια για την δεύτερη προκριματική φάση του Champions League.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μπροστά τους μια τεράστια πρόκληση και θέλουν να περάσουν το πρώτο από τα τρία εμπόδια για να κάνουν πράξη- για πρώτη φορά στη ιστορία τους- το όνειρο των ομίλων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ήδη ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι σε περίπτωση που περάσει την Μπόρατς έχει μπροστά του εξαιρετικό μονοπάτι, αφού θα παίξει με μια έκ των Μάλμε ή Κλάκσβικ. Οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπουν με το πόδι στο «γκάζι» στο γήπεδο και λόγω ποιότητας και εμπειρίας υπόσχονται άνετη επικράτηση. Νίκη ΠΑΟΚ & Over 3.5 γκολ σε απόδοση 2.10.

Ένα από τα βασικά όπλα του ΠΑΟΚ στην επίθεση θα είναι ο Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός διαθέτει την ποιότητα για να αναστατώσει την άμυνα της Μπόρατς και θα δημιουργήσει προβλήματα στους Βόσνιους. Anytime σκόρερ Κωνσταντέλιας σε απόδοση 2.25.

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στη League Phase του Champions League προσφέρεται σε σούπερ απόδοση 50!

Λίγο αργότερα στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για μια άνετη επικράτηση στο παιχνίδια απέναντι στην άπειρη Ίντερ Εσκάλντες για τον β’ προκριματικό γύρο στο Conference League.

Η ομάδα από την Ανδόρα έχει ελάχιστες ευρωπαϊκές παραστάσεις και μέσα στην «Αγιά Σοφιά» θα υποφέρει από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Απόδοση 1.91 η ΑΕΚ να σκοράρει Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ 1.80 κοστολογείται να μπει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι μέχρι το 20ο λεπτό.

Επίσης, με δεδομένο ότι μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων θα δούμε αρκετές φάσεις η ΑΕΚ θα πιέσει και με στημένες φάσεις. Οι αμυντικοί της «Ένωσης» προωθούνται και είναι δυνατοί στο «ψηλό» παιχνίδι. Απόδοση 2.35 να σημειωθεί γκολ με κεφαλιά.

Η πρόκριση της ΑΕΚ στη League Phase του Conference League προσφέρεται σε σούπερ απόδοση 50!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.