Μυθική απόδοση 100 για την πορεία της Εθνικής από τη Novibet!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει στις 22:00 τον ισχυρό Καναδά

Μυθική απόδοση 100 για την πορεία της Εθνικής από τη Novibet!
3'

Ώρα Ολυμπιακών Αγώνων για την Εθνική, που ξεκινά το ταξίδι της στο Παρίσι αντιμετωπίζοντας τον ισχυρό Καναδά (22:00).

Οι πανηγυρισμοί για τη μεγάλη πρόκριση στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη έχουν κοπάσει και τώρα η «Επίσημη Αγαπημένη» μπαίνει στη μάχη!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει στις 22:00 τον ισχυρό Καναδά και είναι δεδομένο πως θα μπει στο παρκέ με διάθεση να… ματώσει για κάθε μπάλα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να κουβαλήσει τους συμπαίκτες του σε επίθεση και άμυνα, ενώ είναι σίγουρο πως ο Σπανούλης περιμένει πολλά από το έμπειρο και ποιοτικό γκρουπ των Κώστα Παπανικολάου, Νικ Καλάθη, Τόμας Γουόκαπ, Ντίνου Μήτογλου και Γιώργου Παπαγιάννη.

Μοναδική προσφορά* για την Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δε χωρά αμφιβολία πως ο Καναδάς, που πέρσι τερμάτισε 3ος στο Παγκόσμιο, έχει το καλύτερο και πληρέστερο ρόστερ πίσω από τις ΗΠΑ. Το δίδυμο των Σάι Γκίλτζεους – Αλεξάντερ και Τζαμάλ Μάρεϊ μπορεί να κυριαρχήσει, όπως επίσης οι Αρ Τζέι Μπάρετ, Λου Ντορτ, Ντίλιον Μπρουκς και Νικέιλ Αλεξάντερ – Γουόκερ. Στα χαρτιά, οι Καναδοί είναι το μεγάλο φαβορί, όχι μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο.

Παρόλα αυτά, οι θέσεις των ψηλών έχουν ένα μικρό θεματάκι και εκεί θα χτυπήσει η Εθνική μας με Γιάννη, Μήτογλου και Παπαγιάννη. Το μαχητικό πνεύμα θα είναι εκεί, η άμυνα μπορεί να κάνει τη διαφορά και η «Γαλανόλευκη» μπορεί να είναι «μέσα» στο ματς μέχρι το τέλος: Στο 2.15 το +6,5 για την Εθνική μας ομάδα.

Από εκεί και πέρα, το ματς αναμένεται να έχει ένταση και αρκετές δυνατές μονομαχίες. Αν αυτό συνδυαστεί με την παρουσία παικτών όπως ο Ντίλιον Μπρουκς, που πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό σε «επεισόδια» εντός γηπέδου, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τουλάχιστον μία τεχνική ποινή στο ματς, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Επιπρόσθετα, είναι δεδομένο πως η άμυνα του Καναδά θα έχει προσαρμοστεί πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτό θα δώσει αναμενόμενα χώρο στα υπόλοιπα «όπλα» της Εθνικής. Ο Ντίνος Μήτογλου είναι ένας παίκτης που μπορεί να απειλήσει τόσο από μακριά, όσο και κοντά στη ρακέτα και αυτό γέρνει την πλάστιγγα προς το Over 8,5 πόντων του, σε απόδοση 2.04.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή