Πρεμιέρα για την Εθνική ομάδα πόλο με στόχο το βάθρο!

Η 12η συνεχόμενη παρουσία της Εθνικής πόλο σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Εθνική Ομάδα πόλο ανδρών θέλει άλλο ένα ολυμπιακό μετάλλιο και αρχίζει την πορεία της στο Παρίσι με την αναμέτρηση απέναντι στη Ρουμανία (22:05).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στο Τόκιο το 2021 κατάφερε να προσθέσει άλλο ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή της και με τη δεύτερη θέση στο ολυμπιακό τουρνουά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, το παρθενικό για τη «γαλανόλευκη» σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αδιάλειπτη παρουσία της Ελλάδας σε Ολυμπιακούς Αγώνες επιβραβεύθηκε με αυτή τη σπουδαία επιτυχία και την παρουσία στο βάθρο και στο Παρίσι η Εθνική πόλο ανδρών θέλει να κάνει το back to back στα μετάλλια, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως συγκαταλέγεται στην παγκόσμια ελίτ του αθλήματος.

Η 12η συνεχόμενη παρουσία της Εθνικής πόλο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ρεκόρ απλησίαστο για οποιοδήποτε ελληνικό συγκρότημα σε ομαδικό άθλημα αρχίζει με την πρεμιέρα απέναντι στη Ρουμανία.

Η ομάδα του Βλάχου βρίσκεται στον Α’ όμιλο του ολυμπιακού τουρνουά, μαζί με Κροατία, Ιταλία, Ρουμανία, ΗΠΑ και Μαυροβούνιο, με στόχο αρχικά την παρουσία στην προνομιούχο τετράδα που θα συνεχίσει στα προημιτελικά και θα μπορεί να διεκδικήσει τη διάκριση στο Παρίσι.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ελλάδα θα παραταχθεί ανανεωμένη σε σχέση με την ομάδα που ανέβηκε στο βάθρο πριν από τρία χρόνια, αλλά παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και με σαφή ανωτερότητα σε σχέση με τους Ρουμάνους που επιστρέφουν σε ολυμπιακό τουρνουά μετά το 2012 και το καλύτερο που έχουν να επιδείξουν ιστορικά είναι η παρουσία στην τετράδα το 1976 στο Μόντρεαλ. Η νίκη της «γαλανόλευκης» με διαφορά άνω των 6.5 γκολ προσφέρεται στο 1.85.

Οι πολίστες του Βλάχου έχουν τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν από την μονομαχία με τους Ρουμάνους και θα το επιδιώξουν μέσω της καλής άμυνας που αποτελεί σταθερά το μεγάλο όπλο αυτής της ομάδας. Τα Under 21.5 γκολ είναι σε απόδοση 1.87.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.