Πορεία προς τα μετάλλια η Εθνική με απόδοση 100 από τη Novibet!

Η Ελλάδα συνεχίζει την πορεία της για άλλο ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Κροατία είναι το νέο εμπόδιο στον όμιλο, στην 4η και προτελευταία στροφή του.

Νέα αποστολή για την αήττητη Εθνική ομάδα πόλο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θέλει το 4/4 απέναντι στην Κροατία (13:05).

Η Ελλάδα συνεχίζει την πορεία της για άλλο ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Κροατία είναι το νέο εμπόδιο στον όμιλο, στην 4η και προτελευταία στροφή του.

Αποκλειστική προσφορά* για την Εθνική Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έχει καταφέρει ως τώρα να διατηρήσει το αήττητο, καθώς μετά την άνετη πρεμιέρα με τη Ρουμανία (14-7) δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε την ανατροπή και υπέταξε το Μαυροβούνιο στη διαδικασία των πέναλτι (17-16, 12-12 κ.α.) και με το 13-11 επί των ΗΠΑ έφτασε στο 3/3 και τους 8 βαθμούς που της έχουν εξασφαλίσει ήδη μία θέση στα προημιτελικά.

Πλέον με δύο στροφές να απομένουν ζητούμενο είναι η πρωτιά για τους ασημένιους Ολυμπιονίκες του Τόκιο, κάτι που θα γίνει με το 2/2 κόντρα σε Κροατία και την ισόβαθμη Ιταλία ώστε να προκύψει μια θεωρητικά πιο βατή διασταύρωση στην οκτάδα που θα ανοίξει το δρόμο για τη ζώνη των μεταλλίων σε δεύτερο συνεχόμενο Ολυμπιακό Τουρνουά.

Η κατάκτηση μεταλλίου από την Εθνική ανδρών στο πόλο με απόδοση 100 από τη Novibet!

Πρώτα είναι η κόντρα με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία, όπου στόχος είναι άλλη μία νίκη.

Η Εθνική πλέον δείχνει να έχει βρει τον ρυθμό της, κάτι που επισήμανε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη νίκη επί των Αμερικανών, τονίζοντας με νόημα πως «επαναφέραμε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις», δίνοντας βάση στην καλύτερη αμυντική λειτουργία. Η νίκη της Ελλάδας για το 4/4 στον όμιλο προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Οι Κροάτες στα δικά τους τρία παιχνίδια ως τώρα έχουν πανηγυρίσει δύο φορές, κόντρα σε Μαυροβούνιο (11-8) και Ρουμανία (11-8), αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Ιταλία (14-11) αναζητώντας με την «γαλανόλευκη» τη νίκη που θα τους επιτρέψει να μπουν στην πρώτη δυάδα του ομίλου.

Ωστόσο η αμυντική λειτουργία της ελληνικής ομάδας δε θέλει να τους επιτρέψει να έχουν διψήφιο αριθμό γκολ και το σκορ να μείνει πιο χαμηλά από τα 21 γκολ. To Under 21.5 γκολ στην αναμέτρηση είναι σε απόδοση 1.77.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777

| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.