Για σούπερ απόδοση η ΑΕΚ και σούπερ έκπληξη ο Παναθηναϊκός!

Ευρωπαϊκή βραδιά με δύσκολες αποστολές για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ υπέστη ήττα – σοκ με 3-1 στην Αρμενία από τη Νόα και καλείται να κυνηγήσει μία μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς (20:30) της Νέας Φιλαδέλφειας, ώστε να αποφύγει το κάζο και να προκριθεί στα πλέι-οφ του Europa Conference League. Η διοικητική παρέμβαση του Μάριου Ηλιόπουλου… έσφιξε τα λουριά και οι παίκτες του Αλμέιδα αντιλαμβάνονται πως δεν έχουν κανένα περιθώριο για ακόμα μία κακή εμφάνιση. Η δύναμη της έδρας θα παίξει σημαντικό ρόλο και είναι δεδομένο πως μία ΑΕΚ με πλάνο, συγκέντρωση και δίψα μπορεί να κυριαρχήσει και να μείνει μακριά από έναν οδυνηρό αποκλεισμό. Ο συνδυασμός του άσου με το Over 3.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Η απουσία του Λιβάι Γκαρσία θα μεταφέρει ευθύνες στους υπόλοιπους παίκτες – κλειδιά της ΑΕΚ και ο Νίκλας Ελίασον αποτελεί βαρόμετρο για την απόδοση της «Ένωσης». Ο Σουηδός εξτρέμ είναι ικανότατος στο «ένας εναντίον ενός», πατάει περιοχή και, το κυριότερο, δημιουργεί συνεχώς για τους συμπαίκτες του. Το ενδεχόμενο να μοιράσει τουλάχιστον μία ασίστ στο ματς με τη Νόα συνοδεύεται με απόδοση 2.00.

Η πρόκριση της ΑΕΚ στη League Phase του Conference League προσφέρεται σε σούπερ απόδοση 50!

Λίγο αργότερα, στις 21:15, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Ολλανδία για τη ρεβάνς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι «πράσινοι» παρουσίασαν καλό πρόσωπο στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, όμως ηττήθηκαν με 1-0 και καλούνται να κυνηγήσουν μία μεγάλη ανατροπή, που θα τους φέρει την πρόκριση στα πλέι-οφ και, ταυτόχρονα, θα τους εξασφαλίσει μία θέση στη League Phase του Europa Conference League.

Το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να κυνηγήσει γκολ, όμως επιβάλλεται να προσέξει ιδιαίτερα στην άμυνά του. Στην άλλη μεριά, ο Άγιαξ δείχνει φέτος αρκετά… κυνικός, αφού τα τρία από τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια του έληξαν με 1-0. Με λίγα λόγια: Χαμηλό τέμπο, προσοχή στην άμυνα και ισορροπίες που συνήθως «διαλύονται» με λίγα γκολ. Στο 3.95 το ενδεχόμενο για 0-1 συνολικά γκολ στην αναμέτρηση του Άμστερνταμ.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.