Πρεμιέρα σε Super League, Premier League και Serie Α με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Σέντρα στην Ελλάδα και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με σπουδαίες αναμετρήσεις

Πρεμιέρα σε Super League, Premier League και Serie Α με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
INTIME SPORTS
3'

Μετά από μήνες αναμονής, η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινάει για το ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο με σημαντικές αναμετρήσεις για τις ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν. Ο πρωταθλητής της περσινής σεζόν ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Τούμπας το Σάββατο στις 20:00 τον Πανσερραϊκό, την ίδια ώρα με τον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό. Την Κυριακή, παίζουν ΑΕΚ – ΟΦΗ στις 22:00 και στις 20:00 ο Παναθηναϊκός με τον Αστέρα Τρίπολης. Στις 19:00 πραγματοποιείται η αναμέτρηση των νεοφώτιστων μεταξύ Λεβαδειακού και Καλλιθέας ενώ στις 20:30 γίνεται το παιχνίδι Ατρομήτου-Άρη. Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στις 21:00 με το παιχνίδι Παναιτωλικού-Λαμίας.

Για όλους τους αγώνες υπάρχει πλήθος επιλογών στο Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ με τις καλύτερες αποδόσεις.

«Αγώνες Super League 2024-2025» στο Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα μέσω του OPAPBET και του OPAPSTORE APP προσφέρει για όλους τους αγώνες της κανονικής διάρκειας της Super League για στοιχηματισμό*. Η προφορά θα είναι διαθέσιμη μέχρι την έναρξη του 1ου αγώνα της πρώτης αγωνιστικής στις 17/8 στις 20:00.

Σέντρα σε Premier League, Serie Α και La Liga

Απόψε στις 22:00 ξεκινάει και η Premier League με τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Φούλαμ στο Ολντ Τράφορντ. Στην Ισπανία, το πρόγραμμα συνεχίζεται με τους αγώνες Λας Πάλμας – Σεβίλλη στις 22:30 και Θέλτα- Αλαβές στις 20:00. Η Ιταλία ξεκινάει αύριο με το παιχνίδι της Μίλαν με την Τορίνο στις 21:45 να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Ως προς τα σημαντικότερα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, δοκιμάζεται την Κυριακή στις 18:30 από την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου τη Βαλένθια.

Για όλους τους αγώνες υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ από το Πάμε Στοίχημα.

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Η κορυφαία κοινότητα παικτών σε περιμένει στο opapstore app

Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την μοναδική κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.
Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.
Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα. Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα*.
Τώρα μπορείς να γίνεις ο απόλυτος tipster στο Πάμε Στοίχημα με την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή