Αφήνουν πίσω τους τις… πίκρες και πληρώνουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ!

Ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets

Μετά το… ορεκτικό του Σαββάτου, η δράση συνεχίζεται και κορυφώνεται στην 1η αγωνιστική της Super League.

Λίγο μετά τις μάχες με τον Άγιαξ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (20:00) θέλοντας να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στη Super League. Οι «πράσινοι» έχουν δείξει θετικά σημάδια στις πρώτες εβδομάδες τους με τον Ντιέγκο Αλόνσο και έχουν σίγουρα την ταμπέλα του φαβορί, κόντρα σε μία ομάδα που είναι παραδοσιακά σκληροτράχηλη. Ο Αστέρας έχει μία ξεκάθαρη ταυτότητα με τον Μίλαν Ράσταβατς και η προσέγγισή του θα είναι σίγουρα αμυντική, όμως ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει τον τρόπο για να κερδίσει, έστω και αν δυσκολευτεί: Στο 3.75 ο συνδυασμός του άσου με το Under 2.5 γκολ.

Λίγο αργότερα, στις 22:00, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ. Η «Ένωση» επιθυμεί να επιστρέψει φέτος στην κορυφή της Super League και είναι υποχρεωμένη να… καθαρίσει τέτοιες αναμετρήσεις, κάτι που δεν έκανε πέρσι και της κόστισε ακριβά στο φινάλε. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο «Δικέφαλος» είναι το φαβορί του αγώνα, όμως τα αμυντικά του ζητήματα και η ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ ίσως γείρει την πλάστιγγα προς ένα ματς με υψηλό τέμπο και γκολ. Ο συνδυασμός της νίκης της ΑΕΚ με G/G συνοδεύεται με απόδοση 3.00.

Εξαιρετικά αμφίρροπη η αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, όπου ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Άρη (20:30). Οι δύο ομάδες αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους για τη θέση πίσω από το Big-4, με βλέψεις για κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Οι γηπεδούχοι έδωσαν τα κλειδιά στον Πάμπλο Γκαρσία και προχώρησαν σε αρκετές μεταγραφές υψηλού επιπέδου, ενώ και ο Άρης ενισχύθηκε σημαντικά, έχοντας και.. φόρα από την περσινή παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου. Το γεγονός πως οι δύο ομάδες είναι (στα χαρτιά) ισοδύναμες, σε συνδυασμό με την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, οδηγούν προς την ισοπαλία, η οποία συναντάται σε απόδοση 3.30.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.