ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς και Λανς-Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr

*   Οι αγώνες των ελληνικών ομάδων στα playoffs των Κυπέλλων Ευρώπης με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Στα playoffs των Κυπέλλων Ευρώπης αγωνίζονται αύριο ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Στο Europa League ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Σάμροκ Ρόβερς και στο Conference League ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Γαλλία τη Λανς.

To Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορά*<https://www.pamestoixima.gr/promotions> για τους αγώνες ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς και Λανς-Παναθηναϊκός.

Στο Pamestoixima.gr ζεις τις κορυφαίες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Σούπερ τριπλή προσφορά* γνωριμίας

Οι εκπλήξεις στο Pamestoixima.gr συνεχίζονται! Μια μοναδική τριπλή προσφορά* γνωριμίας σε περιμένει! Η αθλητική δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το καλοκαίρι κι εσύ έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πλούσιο θέαμα με μια μοναδική προσφορά*!
Με τη σούπερ τριπλή προσφορά γνωριμίας απολαμβάνεις τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη στο Pamestoixima.gr!

PS Rewards* - Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης του Pamestoixima.gr

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης*, PS Rewards, είναι στο Pamestoixima.gr. Με το PS Rewards<https://www.pamestoixima.gr/offers/ps-rewards>*, ολοκληρώνεις αποστολές, συγκεντρώνεις πόντους, ανεβαίνεις επίπεδα και κερδίζεις μοναδικά έπαθλα, όπως εισιτήρια αγώνων, δώρα τεχνολογίας και ταξίδια. Ανεβαίνοντας επίπεδα, κερδίζεις ακόμα περισσότερο! Το παιχνίδι σου επιβραβεύεται με το PS Rewards. Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης με αποκλειστικά προνόμια, προσφορές & δώρα! Αποκλειστικά για σένα!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα