ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Σε απόδοση 100 η πρόκριση του Παναθηναϊκού με τη Λανς!

Μέγα πάθος επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Group Stage του Conference League! Οι «πράσινοι» διψούν για την ανατροπή τους σκορ (1-2) κόντρα Λανς και μέσα στο καταπράσινο και κατάμεστο ΟΑΚΑ είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Ποδοσφαιριστές, κόσμος, προπονητής και διοίκηση πιστεύουν ότι έφτασε η ώρα ενωμένοι σαν γροθιά να πανηγυρίσουν μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στη γαλλική ομάδα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο τόνισε «όλοι περιμένουμε το παιχνίδι με τη Λανς» και υποσχέθηκε ότι «οι παίχτες μου θα δώσουν τα πάντα με στόχο την πρόκριση».

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Λανς

Οι «πράσινοι» θα μπουν στο τερέν πάνοπλοι και με σκοπό να αποτυπώσουν πάνω στο τερέν την ποιότητα που διαθέτουν σαν ομάδα. Ζητούμενο είναι και το «μηδέν» και μεσοβδόμαδα έγιναν τα απαραίτητα «φροντιστήρια» με τη συνταγή του Άμστερνταμ να αποτελεί παράδειγμα στον τομέα της τακτικής. Παράλληλα, οι Τετέ, Πελίστρι και Ιωαννίδης συνθέτουν μια τριάδα φωτιά στην επιθετική γραμμή που είναι ικανή να «κάψει» την άμυνα των Γάλλων και να χαρίσει την πρόκριση.

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Λανς

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα στο «τριφύλλι» και η πρόκριση του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League προσφέρεται σε μυθική απόδοση 100 στη Novibet!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.