Με απόδοση 100 το απόλυτο της Εθνικής στην πρεμιέρα του Nations League!

Νέο ξεκίνημα, νέα σελίδα για την Εθνική μας ομάδα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Η «γαλανόλευκη» άφησε πίσω της τον πικρό αποκλεισμό από το Euro στη Γεωργία και προχωρά σε κάτι διαφορετικό με οδηγό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο έμπειρος προπονητής έκανε ένα μικρό διάλειμμα μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ως ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής.

«Οι σκέψεις μου είναι αισιόδοξες, είναι μία καινούργια πρόκληση και για εμένα. Η Εθνική δεν κατάφερε να προκριθεί, παρά το γεγονός ότι ήταν κοντά. Άξιζε να πάει στο ευρωπαϊκό βάσει της εικόνας της στα παιχνίδια πριν από αυτό. Είναι κρίμα για τα παιδιά, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Τώρα, και για τους ίδιους θα είναι πρόκληση για το Παγκόσμιο. Πέρασαν αρκετά χρόνια να μην εκπροσωπείται το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο εθνικών ομάδων σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιοβάνοβιτς, που θα έχει στη διάθεσή τους και τον Χρήστο Ζαφείρη.

Μοναδική προσφορά* για τις μάχες της Ελλάδας στο Nations League

Ο δυναμικός χαφ της Σλάβια Πράγας άφησε τη Νορβηγία, επέλεξε την Εθνική μας για την καριέρα του σε διεθνές επίπεδο και δεν αποκλείεται να βρεθεί στις βασικές επιλογές για τα πρώτα παιχνίδια του Nations League. Σε σημείο… αφετηρίας αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα και τον βασικό κορμό βρίσκονται επίσης οι Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Σιώπης, Κωνσταντέλιας, Τζόλης, Παυλίδης, Δουβίκας και Ιωαννίδης.

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την Εθνική Ελλάδος στο Nations League

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα συμμετέχει στο δεύτερο γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας του Nations League, με στόχο να ξεπεράσει τις Φινλανδία – Ιρλανδία και να κυνηγήσει, όσο μπορεί, την Αγγλία, που είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για να κυριαρχήσει και να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία της διοργάνωσης.

Για να πετύχει τον σκοπό της, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Φινλανδία και η Ιρλανδία είναι ομάδες που δεν τρομάζουν και το ενδεχόμενο να κερδίσει η Εθνική και στα δύο παιχνίδια της προσφέρεται σε απόδοση 100 στη Novibet!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:

2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.