Εποχή Γιοβάνοβιτς με σούπερ προσφορά σε απόδοση 100!

Ιδιαίτερο το παιχνίδι για την Εθνική ομάδα με την Φινλανδία στην 1η αγωνιστική του UEFA Nations League στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Εποχή Γιοβάνοβιτς με σούπερ προσφορά σε απόδοση 100!
2'

Ιδιαίτερο το παιχνίδι για την Εθνική ομάδα με την Φινλανδία στην 1η αγωνιστική του UEFA Nations League στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Στην πρεμιέρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της «γαλανόλευκης» και στην επιστροφή στο φαληρικό γήπεδο, άπαντες σκέφτονται το «τρίποντο» της νίκης. Στόχος είναι η Ελλάδα να ξεκινήσει με το δεξί τη διαδρομή για την επιστροφή σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Μοναδική προσφορά* για τις μάχες της Ελλάδας στο Nations League

Ο Γιοβάνοβιτς είναι λάτρης της σφικτής τακτικής και στις πρώτες τους δηλώσεις τόνισε ότι θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κοιτάει στα μάτια κάθε αντίπαλο και όλοι οι παίχτες θα νιώθουν σημαντικοί. Τα παραπάνω δείγματα γραφής τα παρουσίασε ο Σέρβος προπονητής και στον Παναθηναϊκό.

Κόντρα στη Φινλανδία η ομάδα του Γιοβάνοβιτς αναμένεται να επιβάλει τον ρυθμό της και παράλληλα να διαφυλάξει το «μηδέν» στην άμυνα. Η νίκη της Ελλάδας σε συνδυασμό με το Under 3.5 κοστολογείται σε απόδοση 2.25.

Το «καθαρό σκορ» είναι μια φράση που έχει βγει από το στόμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και με δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές διψούν για αποδείξεις προς πάσα κατεύθυνση οι προϋποθέσεις για ένα καλό ξεκίνημα μοιάζουν ιδανικές. Σκορ οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης 2-0 σε απόδοση 2.88.

Στην επιθετική γραμμή της Εθνικής οι λύσεις είναι αρκετές, όμως ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει με κλειστά μάτια τον Φώτη Ιωαννίδη και αναμένεται να τον εμπιστευτεί σε μεγάλο κομμάτι της αναμέτρησης απέναντι στη Φινλανδία. Ο Έλληνας επιθετικός διαθέτει ποιότητα για να κάνει άνω κάτω την άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ δεν έχει ξεχάσει ότι ο Γιοβάνοβιτς βοήθησε για να εκτοξεύσει την καριέρα του. Anytime σκόρερ Ιωαννίδης σε απόδοση 2.80.

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την Εθνική Ελλάδος στο Nations League

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή