Πρεμιέρα των ντέρμπι στη Τούμπα με τρεις σούπερ επιλογές!

Πρεμιέρα των ντέρμπι στη Τούμπα με τρεις σούπερ επιλογές!
2'

Μονομαχία γιγάντων το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν μαγνητίζει.

Η δίψα των δύο ομάδων για το «τρίποντο» της νίκης ξεχειλίζει. Από την μια ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ μετράει μόνο νίκες (3/3) και φιλοδοξεί να διευρύνει το σερί του προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να καλύψει τις ανορθογραφίες της εκκίνησης, αφού σε τρεις αγωνιστικές με Αστέρα, Λεβαδειακό και Καλλιθέα συγκέντρωσε μόλις 4 βαθμούς. Οι δύο προπονητές θα ρισκάρουν επιθετικά και το σκορ 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης προσφέρεται σε απόδοση 2.75.

Παίχτης «κλειδί» για τον Παναθηναϊκό ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας επιθετικός στα παιχνίδια της Εθνικής κόντρα σε Φινλανδία και Ιρλανδία σκόραρε 3 γκολ σε διάστημα 4 ημερών και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ο Ιωαννίδης αναμένεται να ταλαιπωρήσει την άμυνα του ΠΑΟΚ, η οποία πρέπει να σημειώσουμε ότι πλέον βρίσκεται και στη μετά Κουλιεράκη εποχή (πήγε στη Βόλφσμπουργκ). Anytime σκόρερ Ιωαννίδης σε απόδοση 3.60.

Ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, που σφύριξε πέρυσι τον τελικό του Champions League ορίστηκε από την ΚΕΔ στο ντέρμπι της Τούμπας. Πρόκειται για τον ρέφερι που έχει συνηθίσει να παίζει σε κορυφαίο επίπεδο και θα κόψει το καρπούζι στη μέση. Ο Σλοβένος θα κληθεί να αντιμετωπίσει δύσκολες φάσεις μέσα στις δύο περιοχές και δεν θα διστάσει να δείξει την άσπρη βούλα. Παραδοσιακά στα ντέρμπι η αγωνιστική ένταση κυριαρχεί. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.80 στο ντέρμπι.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή