Πρεμιέρα με ντέρμπι στο Champions League και τρεις σούπερ επιλογές!

Το ανανεωμένο και… φρέσκο Champions League μπαίνει στις ζωές μας με σπουδαία ματς!

Πρεμιέρα με ντέρμπι στο Champions League και τρεις σούπερ επιλογές!
2'

Όλη η Ευρώπη περιμένει για να δει την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης, η οποία ανανεώθηκε με ένα νέο, πιο «πλούσιο» format. Πλέον, οι καλύτερες ομάδες συγκεντρώνονται σε μία, κοινή λίγκα και οι φίλαθλοι περιμένουν περισσότερα παιχνίδια και ματσάρες γεμάτες με ποιότητα!

Αν μάλιστα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε η πρεμιέρα δείχνει τον δρόμο. Στις 22:00, η Μίλαν υποδέχεται τη Λίβερπουλ, σε ένα rematch των τελικών του 2005 κα του 2007. Η αλήθεια είναι πάντως πως οι Ιταλοί προβληματίζουν με την εικόνα τους μέσα στη σεζόν, όμως και η Λίβερπουλ έδειξε αστάθεια χάνοντας εντός έδρας με 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ πριν λίγες ώρες. Το Champions League αποτελεί μία εντελώς διαφορετική συνθήκη σε σχέση με αυτά που γίνονται στα πρωταθλήματα και η λογική λέει πως οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν – σε πρώτη φάση – να αποφύγουν την ήττα: Στο 3.70 η ισοπαλία στο Σαν Σίρο.

Θέλοντας να υπερασπιστεί την κούπα που κατέκτησε πέρσι, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά το ταξίδι της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου και από το παιχνίδι με την Στουτγκάρδη (22:00). Οι Ισπανοί προσαρμόζονται ακόμα στο στυλ παιχνιδιού που έφερε η προσθήκη του σπουδαίου Κιλιάν Μπαπέ, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Νταβίντ Άλαμπα, Εντουάρντο Καμαβινγκά και Μπραχίμ Ντίας. Δεν χωρά αμφιβολία πως η Ρεάλ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως η Στουτγκάρδη, μία φύσει επιθετική ομάδα, μπορεί να ανεβάσει το τέμπο και να βρει γκολ. Έτσι, η πλάστιγγα γέρνει προς το combo του G/G και του Over 3,5 γκολ, σε απόδοση 2.50.

Σε ό,τι αφορά το ματς που… ανοίγει και επίσημα τη League Phase του φετινού Champions League, η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται την Άστον Βίλα (19:45) και σίγουρα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους Άγγλους. Οι Ελβετοί… σόκαραν την Γαλατασαράι στα πλέι-οφ και είναι πάντα ισχυροί στην έδρα τους, ενώ η Βίλα καλείται να μπει σε ρυθμό διαχείρισης των συνεχομένων αγώνων σε Premier League και Champions League. Στο 2.10 η διπλή ευκαιρία για 1Χ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή