Τρεις κορυφαίες επιλογές για τα σημερινά παιχνίδια του Champions Legue!

Η League Phase του Champions League μόλις άρχισε και το πρόγραμμα της Τετάρτης (18/9) περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια.

Ανάμεσά τους η επανάληψη του τελικού του 2023, με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Ίντερ (22:00) στο «Etihad».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε πανηγυρίσει στον τελικό της Πόλης τον Ιούνιο του 2023 (1-0) τον πρώτο της θρίαμβο στη διοργάνωση απέναντι στους «νερατζούρι», με τις δύο ομάδες να συναντιούνται ξανά 16 μήνες μετά έχοντας κατακτήσει τη σεζόν που πέρασε τα πρωταθλήματα στις χώρες τους.

Η Σίτι έχει αρχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι με 4/4 στην Premier League, με 3/4 αγώνες να έχουν G/G και Over 2.5, ενώ η Ίντερ προέρχεται από απώλεια με τη Μόντσα (1-1), τη δεύτερη σε τέσσερις στροφές στη Serie A. Το G/G και Over 2.5 στο Μάντσεστερ είναι σε απόδοση 2.10.

Στο «Jan Breydel» η Μπριζ περιμένει την Ντόρτμουντ (22:00) σε ένα από τα πλέον αμφίρροπα ζευγάρια της πρεμιέρας.

Οι πρωταθλητές Βελγίου επιστρέφουν στα «σαλόνια» μετά τη σεζόν 2022/2023 όταν κατάφεραν για πρώτη φορά να προκριθούν στη νοκ άουτ φάση, ενώ πέρυσι έφτασαν ως τα ημιτελικά του Conference League (στα προημιτελικά απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ) όντες αήττητοι στο «σπίτι» τους (6-3-0).

Η Μπορούσια μπαίνει στον φετινό «μαραθώνιο» ως φιναλίστ της περσινής σεζόν που έφτασε στον τελικό και ηττήθηκε από τη Ρεάλ (2-0) αρχίζοντας από το Βέλγιο όπου δεν έχει ισοπαλία σε επτά επισκέψεις (4-0-3). Αντίστοιχα σε 8 αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες μόνο μία έχει λήξει ισόπαλη (0-0 το 2018 στη Γερμανία), με τις δύο τελευταίες να έχουν συνδυαστεί με θρίαμβο της Ντόρτμουντ με το ίδιο σκορ (3-0). Το «διπλό» είναι σε απόδοση 2.04.

Μονομαχία «Δαυίδ εναντίον Γολιάθ» στο Παρίσι, με την Παρί να υποδέχεται τη Χιρόνα (22:00), με τους Καταλανούς να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας που βρίσκονται πλέον στην μετά Εμπαπέ εποχή.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει σκοράρει 16 γκολ σε τέσσερις αγώνες με Over 3.5 γκολ σε καθέναν εξ αυτών. Το Over 3.5 στο Παρίσι σε απόδοση 2.10.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.